Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Vállalkozói képzés időseknek

2020.12.18
12:54
Forrás
Pannon RTV
Idősek számára szervez vállalkozói képzést a Szabadkai Gerontológiai Központ a szentesi szociális központtal együttműködve. Az akció egy határokon átnyúló projekt része.

A tervek szerint idősek számára vállalkozói képzést tartanak, hogy jobban tudjanak boldogulni a munkaerőpiacon. A kiválasztott 20 résztvevő számára képzést biztosítanak az Üzleti Inkubátor idősekkel foglalkozó részének segítségével. A cél az, hogy a résztvevők megfelelő tudást szerezzenek a piacon való érvényesüléshez - hangzott el ma azon a sajtótájékoztatón, ahol a projektet ismertették. A képzés 2021 szeptember elsején kezdődik és 18 hónapon keresztül tart majd.

Gerontológiai Központ
képzés
idős ember
idősek

Most

17:31, Frissítve: 17:36

Beléphetnek Magyarországra az ott érettségiző diákok

Beléphetnek Magyarország valamennyi megnyitott határátkelőhelyén azok a külföldön tartózkodó diákok, akik az érettségi vizsgán történő részvételüket igazolni tudják az intézmény vizsgabehívójával, május 2-a és 26-a, valamint június 2. és 26. között.
16:19, Frissítve: 17:29

Védjük meg a tavasz hírnökeit!

A több napig tartó hideg és csapadékos tavaszi időjárás különösen megnehezíti a fecskék életét. A hűvös időben a madarak kevés repülő rovart találnak, ami egyébként a kizárólagos táplálékukat jelenti. Mi segíthetünk, hogy túléljék rossz a időt!

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!