Ugrás a tartalomra

Vandalizmus Szabadkán

2017-06-19
14:58
Fiatal platánokat törtek ki a szabadkai sugárút mellett szombatról vasárnapra
Fiatal platánokat törtek ki a szabadkai sugárút mellett szombatról vasárnapra. A fákat márciusban ültették el. A csemetéket fém védőkerettel vették körül, így az illetékesek szerint szándékos vandalizmusról van szó. A környéken lakók azt hitték, hogy a szél törhette ki az egyik fiatal fát, de utána szembesültek azzal, hogy az összes idén ültetett platánt kitörték. A Köztisztasági és Parkosítási Közvállalat illetékese szerint a növényeket folyamatosan öntözték és gondoskodtak róluk, a kár nagy, mert drága csemetékről van szó, az összest ki kell szedni, mert nem lehet megmenteni őket. Arra kérik a lakosokat, ha hasonló esetet látnak Szabadkán, akkor értesítsék a kommunális rendőrséget vagy a belügyi szerveket. (subotica.com)

Most

12:57, Frissítve: 13:43

Megjelent A 100 leg... céglista

A Szerbiai Kőolajipari Vállalat volt a legnyereségesebb 2016-ban, a Szerbiai Villanygazdaság a legnagyobb, a Bambi konszern kapta a legjobb minősítést az országban.
12:46, Frissítve: 12:57

Nem haladnak megfelelően a Brexit-tárgyalások

Az eddigi haladás nem elég ahhoz, hogy tovább lehessen lépni a jövőbeli kapcsolatok kérdéseit érintő második tárgyalási szakaszra - mondták pénteki brüsszeli találkozójukon a bennmaradók.

Népszerű

Új mentőautót kapott a Zentai Közkórház

Újabb mentőautóval gazdagodott a Zentai Közkórház, amelynek vezetője vasárnap vette át a járművet a zentai, a szolnoki és a halbestadti Rotary Clubok illetékeseitől.