Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Payeta Maurice

Várakozniuk kell az autósoknak a Horgos-Röszke autópálya-átkelőnél

2021.11.28
16:34
Forrás
police.hu
A királyhalmi átkelőre sem érdemes indulni

Megnövekedett a várakozási idő a Horgos-Röszke autópálya-határátkelőhelyen. Az utazóknak Magyarország irányába három órát kell várakozniuk. A királyhalmi átkelőre sem érdemes indulni, Ásotthalom irányába ugyanis több mint kétórás a veszteglés. A legfrissebb határinfó szerint amerre érdemes menni, az a Horgos-Röszke közúti, valamint a Kelebia-Tompa átkelő, ezeknél ugyanis rövid a várakozási idő. A Magyarországról Szerbiába tartóknak egyébként legfeljebb 15 percet kell vesztegelniük mindegyik határátkelőn.

Az átkelők nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről a www.police.hu oldal határinfo rovatában, valamint a rendőrségi útinformációs rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

Horgos-Röszke
várakozás
határátkelő

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:14

Kilencgólos francia siker Montenegró ellen

Az olimpiai címvédő Franciaország 36-27-re legyőzte Montenegrót a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában, hétfőn a budapesti MVM Dome-ban.
21:42

Emlékezni az ártatlan áldozatokra

1942 januárjában a magyar katonai alakulatok razziát indítottak a visszafoglalt Bácska Sajkás-vidékén. A túlkapásba torkolló akciónak több mint 1200 szerb, zsidó és roma nemzetiségű személy esett áldozatául, de magyar személyeket is kivégeztek.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.