Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Pannon RTV/Csipak Edvin

Várhatóan nem drágul tovább az üzemanyag

2021.04.13
10:36
Forrás
Blic
Drágult az üzemanyag Szerbiában, de várhatóan tovább már nem emelkedik az ára - véli Nebojša Atanacković, az egyik szerbiai olajtársaság társtulajdonosa.

Március óta, vagyis mintegy másfél hónap alatt az üzemanyag ára 5-től 7 dinárig emelkedett az országban literenként. Ez az jelenti, hogy mintegy 300 dinárral kell többet fizetnünk egy teli tankoláskor, mint másfél hónappal ezelőtt. A szakértők szerint ez a nyersolaj áremelkedésének következménye. Hozzáteszik, a következő hetekben nem várható nagyobb áringadozás a töltőállomásokon.

Az ólommentes benzin ára jelenleg 150 dinártól indul, korábban 145 dinárt kellett fizetni literjéért. A dízel literenként 157 dinárba kerül, itt is mintegy 5 dináros emelkedés volt. Az adalékanyagok esetében pedig 7 dináros különbség is észrevehető.

üzemanyag
Szerbia
drágulás
benzin

Most

20:44, Frissítve: 21:23

Újra a Zvezda a bajnok

Ismét a Crvena zvezda nyerte a szerb labdarúgó Szuperligát. A piros-fehér belgrádi együttes meggyőző 3:1-es győzelmet aratott a Voždovac ellen az utolsó fordulóban.
19:05, Frissítve: 20:19

Tavaszi hangulatban

Tavaszi hangulat volt ma a szabadkai Lányi Ernő Iparos Művelődési Egyesületben, hiszen ezzel a címmel szerveztek népzenei műsort. Versmondók, citerazenekarok és kórusok mutatkoztak be.
18:20, Frissítve: 20:56

A fantasztikus Fantast

Hétfőn kezdődött és ma ért véget Óbecsén a Fantast nemzetközi zenei vetélkedő. A 9. alkalommal megszervezett eseményen az idén több mint 300 fellépő vett részt, hét ország 49 városából.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.