Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Várják az óvodába iratkozókat Zentán

2021.05.06
14:05
2021.05.06
17:04
Forrás
Pannon RTV
Zentán május 21-éig lehet beiratkozni az óvodákba. A szülők ezt az intézmény honlapján, valamint személyesen is megtehetik.

Juhász Attila, Zenta község tanácsának művelődéssel és oktatással megbízott tanácstagja elmondta, az óvodát 179, az általános iskolát 198 tanuló fejezi.

A város négy középiskolájának egyikébe pedig 330 diák iratkozhat majd be, ugyanis ennyi helyet láttak elő.

Juhász Attila, Zenta község tanácsának művelődéssel és oktatással megbízott tanácstagja: „Ebből is látszik, hogy mi nem csak a saját, a községünk területén nyolc osztályt fejezett gyerekekre építünk, hiszen mi mégiscsak egy Tisza-menti oktatási központnak számítunk és készen állunk az újabb generációk befogadására. Ami külön örömmel és büszkeséggel tölt el, hogy a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem zentai konzultációs bázisa, központja is több diák beiratkozására vállalkozik, itt levelező tagozatra.”

Zenta
óvoda
iratkozás
Juhász Attila

Most

21:04, Frissítve: 21:13

Gólyakolónia Újvidéken

Újvidék északi bejáratánál, az autópálya mellett található Vajdaság egyik legnagyobb gólyakolóniája. Egy elhagyatott építkezés betonoszlopainak tetején több mint húsz fészekben nevelik az új nemzedékeket.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.