Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Dániel

A vártnál gyorsabban halad az oltás Szabadkán

2021-01-22
17:16
Forrás
YuEco
A vártnál is gyorsabban halad a koronavírus elleni védőoltások felvétele Szabadkán - közölte Stevan Bakić. Az új városháza épületében kialakított oltópont pedig hétvégén is működik - tette hozzá a polgármester.

A tegnapi napra vonatkozó oltási tervben 432 személy szerepelt, de ettől jóval többen, 571-en vették fel a védőoltást Szabadkán. Ma délelőtt 11 óráig a városban további 168 ember kapta meg a vakcinát, ami arra utal, hogy folytatódik a vártnál gyorsabb ütemű munka.

Pannon RTV/Huszár Dániel

Szombattól már nem Covid-ambulanciaként működik a Kumičić utcában található rendelő - közölte a Szabadkai Egészségház. Azok a páciensek, akik koronavírusra utaló tüneteket tapasztalnak magukon, ezentúl a Harambašić utcában található rendelőben jelentkezhetnek reggel 7 és este 10 között, a hét minden napján. (yueco)

védőoltás
oltás
vakcina
koronavírus
Szabadka

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.