Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Véget ért az újabb Pető-kurzus Zentán

2019.10.31
13:14
2019.10.31
16:48
Forrás
Pannon RTV
A budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Pető András Karának szakemberei a szabadkai VM4K konduktorsegítői képzésének hallgatóival együtt foglalkoztak gyerekekkel és felnőttekkel.
Pannon RTV

A három hetes képzés alatt szűrést is végeztek számos településen, így még több személyt kapcsoltak be a programba. A Magyar Nemzeti Tanács jóvoltából megvalósuló képzést november és december folyamán ismét megszervezik a zentai Kölyökkuckóban.

Pannon RTV

Perpauer Attila, tag, Magyar Nemzeti Tanács: „17 személyt kezeltek, folytattak velük intenzív kurzust. Ami különlegessége ennek a mostani történetnek, hogy a szabadkai VM4K-ban a konduktor-segítői hallgatók is itt töltötték a gyakorlatukat, a következő időszakban pedig november 25-től, december 14-ig lesz a következő háromhetes intenzív kurzus. A jelenlegi kurzusra Vajdaság egész területéről jöttek, Nagybecskerekről, Zombor környékéről, Újvidékről, Temerinből és a környező falvakból is.”

Pető-kurzus
Zenta
Semmelweis Egyetem Pető András Kar

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:13, Frissítve: 16:27

Mire figyeljünk két keréken?

Egyre több motorost csábít az utakra a nyárias időjárás. Ez pedig akarva akaratlanul magával vonzza azon balesetek számának növekedését, amelyekhez közük van a motorosoknak.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.