Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Verbászon is van egy koronavírusos beteg

2020-04-01
11:33
Forrás
Novosti, Vajma
A rendkívüli helyzetek községi törzskarának kedd esti közleménye szerint a 41 éves férfi a helyi egészségházban jelentkezett, majd Újvidékre, a Vajdasági Klinikai Központba szállították.

A közlemény szerint a páciens jó általános állapotban van, arra nem tértek ki, hogy kikkel érintkezhetett a férfi. Kúlán március 28-án jegyezték az első koronavírusos esetet, de azon kívül, hogy itt egy 70 éves nőről van szó, mást nem közöltek az illetékesek, így nem tudni, hogy a fertőzés hogyan jutott el a városba.

Verbász
koronavírus
Vajdasági Klinikai Központ

Most

22:39

Palics várja a turistákat

Újraindulnak júniustól az ingyenes városnéző gyalogtúrák Szabadkán, jelentette be a Város Idegenforgalmi Szervezetének igazgatója.
21:31, Frissítve: 21:37

Támad a levéltetű – mit tehetünk?

A karantén és a kijárási tilalom miatt, aki csak tehette, igyekezett szépítgetni a kertjét, udvarát. Hiába azonban a kis fák eddigi gondozása, ha kártevők jelennek meg rajta. Mit tehetünk ilyenkor?

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.