Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Vetítővel ellátott interaktív táblák a vajdasági iskolákban

2020.01.15
11:33
2020.01.15
11:41
Forrás
Közlemény
A tartományi oktatási titkárság pályázatára január 21-ig lehet pályázni.

Oktatási eszközök beszerzésére írt ki pályázatot a tartományi oktatási titkárság. Mától vetítővel ellátott interaktív táblák beszerzésére pályázhatnak általános és középfokú oktatási és nevelési intézmények. Erre a célra ebben az évben a tartományi büdzsé 70 millió dinárt látott elő. Nyilas Mihály tartományi oktatási titkár elmondta, hogy idén is folytatják a vajdasági tanintézmények modernizációját. Az a cél, hogy minden iskolában legyen vetítővel ellátott interaktív tábla. A pályázatra január 21-ig lehet jelentkezni, kizárólag online.

interaktív tábla
vetítő
tartományi oktatási titkárság
Nyilas Mihály
pályázat

Most

23:03, Frissítve: 23:17

Polgárháborús helyzet Izrael számos pontján

Polgárháborús helyzet alakult ki Izrael számos pontján, zsidók és arabok csoportjai csaptak össze, autókat gyújtottak fel, a másik csoporthoz tartozókat bántalmaztak súlyosan - jelentette az egyik izraeli kereskedelmi televízió.
20:55, Frissítve: 23:16

Újabb intenzív rakétatűz

Intenzív rakétatüzet zúdított a Gázai övezetet uraló iszlamista Hamász terrorszervezet Izraelre szerda este - jelentette a 12-es kereskedelmi TV híradása. Előzőleg az izraeli légierő lerombolt egy sokemeletes épületet a Gázai övezetben.
20:53, Frissítve: 21:49

Autópálya épül Muzslya legrégebbi utcájában?

Nagy elégedetlenséget váltott ki Muzslyán a Belgrád-Nagybecskerek-Újvidék közötti leendő autópálya terve. A dokumentum szerint ugyanis néhány házat lebontanak a bánáti helyi közösség legrégibb utcájában, és kerteket is elvennének az építkezés miatt.
20:51, Frissítve: 20:59

Felújítják a kishegyesi Szűz Mária-szobrot

Sokakat meglep, még a helyieket is, hogy Kishegyes Nyugati temetőjében egy régi és hányattatott sorsú szobor található. Egykor a település büszkeségének számított a Szűz Mária-szobor, de évtizedekre eltűnt a köztudatból.

Népszerű

Megtartották az év első vásárát Topolyán

A december 9-én bevezetett rendkívüli állapot óta a bácskai településen eddig nem tartották meg a közkedvelt vásárt. Miután feloldották a rendkívüli állapotot, a hagyományosan minden hónap második vasárnapján megtartott vásár most újra benépesült.

Sakálok Királyhalom környékén

A vadászok szerint a helyzet azért is aggasztó, mert a falkákban támadó ragadozók egyre inkább megritkítják a nemes vadállományt.

Mikor nyithatnak a kishatárátkelők?

Folyamatosan melegen tartjuk a témát, rámutatunk a probléma megoldásának fontosságára, de ehhez átcsoportosításokra van szükség – emelte ki Pásztor István a Közügyek stábjának adott interjújában.