Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Vetítővel ellátott interaktív táblák a vajdasági iskolákban

2020-01-15
11:33
2020-01-15
11:41
Forrás
Közlemény
A tartományi oktatási titkárság pályázatára január 21-ig lehet pályázni.

Oktatási eszközök beszerzésére írt ki pályázatot a tartományi oktatási titkárság. Mától vetítővel ellátott interaktív táblák beszerzésére pályázhatnak általános és középfokú oktatási és nevelési intézmények. Erre a célra ebben az évben a tartományi büdzsé 70 millió dinárt látott elő. Nyilas Mihály tartományi oktatási titkár elmondta, hogy idén is folytatják a vajdasági tanintézmények modernizációját. Az a cél, hogy minden iskolában legyen vetítővel ellátott interaktív tábla. A pályázatra január 21-ig lehet jelentkezni, kizárólag online.

interaktív tábla
vetítő
Vajdaság
tartományi oktatási titkárság
Nyilas Mihály
pályázat

Most

21:24, Frissítve: 21:59

Harry és Meghan lemondott királyi titulusáról

Lemondott királyi titulusáról Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő és a továbbiakban egyikük sem lát el hivatalos feladatokat a brit királyi családban - közölte szombat este a Buckingham-palota.
18:51, Frissítve: 18:56

Felkészülési mérkőzést játszott a TSC

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a tavaszi folytatásra a topolyai TSC labdarúgó csapata. Szabó Zoltán együttese a szomszédos, szabadkai Spartacus együttesével 1:1-es döntetlent játszott.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.