Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Vezessenek óvatosan!

2020.10.20
08:32
Forrás
Szerbiai RTV
Köd nehezítheti a közlekedést az előttünk álló napokban - figyelmeztet a Szerbiai Autó-Motoros Szövetség.

A rossz látási viszonyok miatt fokozott elővigyázatosságra intik a sofőröket. A héten reggelente és esténként is számíthatunk ködre. Arra kérik a közlekedésben résztvevőket, hogy kanyarodásnál időben jelezzék szándékukat, illetve tartsák be a követési távolságot.

köd
Szerbiai Autó-Motoros Szövetség

Most

10:26

Mielőtt lemegy a nap

A múlt év egyik romantikus sikerkönyve, az És újra felkel a nap című regény után már Vajdaságban is kapható Pap Éva, író második könyve, a Mielőtt lemegy a nap.
09:50, Frissítve: 09:55

1416-tal nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

Meghalt 82 beteg, és újabb 1416 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu, kiemelve: eddig 4 420 767 embert oltottak be Magyarországon, közülük 2 584 879-en már a második adag vakcinát is megkapták.

Népszerű

Megtartották az év első vásárát Topolyán

A december 9-én bevezetett rendkívüli állapot óta a bácskai településen eddig nem tartották meg a közkedvelt vásárt. Miután feloldották a rendkívüli állapotot, a hagyományosan minden hónap második vasárnapján megtartott vásár most újra benépesült.

Sakálok Királyhalom környékén

A vadászok szerint a helyzet azért is aggasztó, mert a falkákban támadó ragadozók egyre inkább megritkítják a nemes vadállományt.

Mikor nyithatnak a kishatárátkelők?

Folyamatosan melegen tartjuk a témát, rámutatunk a probléma megoldásának fontosságára, de ehhez átcsoportosításokra van szükség – emelte ki Pásztor István a Közügyek stábjának adott interjújában.