Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Vezessenek óvatosan!

2020-10-20
08:32
Forrás
Szerbiai RTV
Köd nehezítheti a közlekedést az előttünk álló napokban - figyelmeztet a Szerbiai Autó-Motoros Szövetség.

A rossz látási viszonyok miatt fokozott elővigyázatosságra intik a sofőröket. A héten reggelente és esténként is számíthatunk ködre. Arra kérik a közlekedésben résztvevőket, hogy kanyarodásnál időben jelezzék szándékukat, illetve tartsák be a követési távolságot.

köd
Szerbiai Autó-Motoros Szövetség

Most

14:49, Frissítve: 15:02

Ülésezett a magyarkanizsai KKT

26 millió dinárral növekedett Magyarkanizsa község költségvetése január és szeptember között a tavalyi év ugyanezen időszakához képest. Egyebek között erről is szó esett a Községi Képviselő-testület ülésén.

Népszerű

Segítsünk a Surányi családnak

Tűzifa, építőanyag, meleg ruha, étel - mindez hiányzik a nehéz sorsú szabadkai Surányi család otthonából. A hattagú családnak nagy szüksége lenne segítségre.

A szerb-magyar határátlépés szabályai

A 2020. november 4. után lejáró okmányok a veszélyhelyzet miatt Magyarország területén további 60 napig használhatók maradnak, de azokat külföldön nem fogadják el - mondta a Közügyekben Csallóközi Eszter, Magyarország szabadkai főkonzulja.

Újabb szigorítások lépnek életbe Szerbiában

Holnaptól december 3-ig a vendéglátóipari egységek, éttermek, kávézók, bárok, klubok, bevásárlóközpontok, színházak, mozik és más kulturális intézmények, játéktermek 18 órától hajnali 5 óráig nem üzemelhetnek.