Ugrás a tartalomra
Pixabay

Vissza nem térítendő támogatás nagycsaládosoknak

2018-09-14
14:46
2018-09-14
16:50
Forrás
Pannon RTV
Pályázatot írtak ki a harmadik vagy negyedik gyermeket vállaló családok lakáskérdésének megoldása céljából.

A harmadik vagy negyedik gyermeket vállaló családok lakáskérdésének megoldására, vagy lakhatási feltételeinek javítására írt ki pályázatot a Tartományi Szociálpolitikai, Demográfiai és Nemi Egyenjogúsági Titkárság. A vissza nem térítendő támogatásra október 15-éig lehet jelentkezni. A jelentkezési lap megtalálható az illetékes titkárság honlapján, a socijalnapolitika.vojvodina.gov.rs címen. További tájékoztatást lehet kérni a 021/487 -4243; 021/452-317 vagy a 021/452-339-es telefonszámokon.

Tartományi Szociálpolitikai
Demográfiai és Nemi Egyenjogúsági Titkárság
támogatás

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:55, Frissítve: 18:10

Tökfesztivált tartottak Temerinben

A rendezvény az évek alatt nemzetközivé nőtte ki magát, így idén is itt hirdették ki legszebb konyhakertek magyarországi program vajdasági díjazottjait.
16:18

3 millió euró gyógykezelésre

Több mint hárommillió eurót különített el költségvetéséből Szerbia az idei év első félévében gyerekek és felnőttek gyógykezelésére - közölte a szerb kormány.

Népszerű

nő babakocsival, kisgyerekkel

Változik a családtámogatás rendszere Vajdaságban

A tartományi kormány megszüntette a harmadik gyermek után járó támogatást Vajdaságban, mivel a 2017.december 24-e után született gyermekek után ezentúl a szerb kormány folyósítja a támogatást.

Elhunyt Bödő Sándor, a Pannon RTV munkatársa

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Bödő Sándor, a Pannon RTV magyarkanizsai tudósítója, Aranytoll-díjas újságíró, kedves kollégánk. Tegnap töltötte be 65. életévét és vonult nyugdíjba.
Szabadkai Zsinagóga beltere

Teljes pompában a szabadkai Zsinagóga beltere

Határidőn belül, 2017. december 31-én befejezték a szabadkai Zsinagóga felújításának belső munkálatait. A három kupola helyreállítása is a megfelelő ütemben halad - mondják az illetékesek.