Ugrás a tartalomra
Pixabay

Vissza nem térítendő támogatás nagycsaládosoknak

2018-09-14
14:46
2018-09-14
16:50
Forrás
Pannon RTV
Pályázatot írtak ki a harmadik vagy negyedik gyermeket vállaló családok lakáskérdésének megoldása céljából.

A harmadik vagy negyedik gyermeket vállaló családok lakáskérdésének megoldására, vagy lakhatási feltételeinek javítására írt ki pályázatot a Tartományi Szociálpolitikai, Demográfiai és Nemi Egyenjogúsági Titkárság. A vissza nem térítendő támogatásra október 15-éig lehet jelentkezni. A jelentkezési lap megtalálható az illetékes titkárság honlapján, a socijalnapolitika.vojvodina.gov.rs címen. További tájékoztatást lehet kérni a 021/487 -4243; 021/452-317 vagy a 021/452-339-es telefonszámokon.

Tartományi Szociálpolitikai
Demográfiai és Nemi Egyenjogúsági Titkárság
támogatás

Most

09:14, Frissítve: 10:23

A cél a 2020-as tokiói olimpia

Nemes Máté és Nemes Viktor kiváló birkózók voltak a zentai BeeHome Közösségi Ház Példakép(p) című rendezvénysorozatának vendégei. Meséltek sikerekről, élményekről és a jövőbeli tervekről.

Népszerű

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Traktorbaleset Felsőhegyen

Halálos kimenetelű traktorbaleset történt szerdán Felsőhegyen a Kossuth Lajos utcában. A Magyar Szó értesülései szerint V. J. a kertben dolgozott, amikor faszedés közben szerencsétlenül járt.

Tartós lehűlés jön

A hét eleji napos idő után a hét második felében végre megérkezhet a késő őszies, hideg idő vidékünkre.