Ugrás a tartalomra
TANJUG/SAVA RADOVANOVIC/bg

Visszatérhetnek-e a diákok az iskolapadokba?

2021.04.07
15:44
Forrás
Blic, N1
Ma délután konzultál a szerbiai válságstáb orvosi része Ana Brnabić miniszterelnökkel. A találkozón áttekintik a járványügyi helyzetet, és figyelembe véve a számokat, megvitatják, hogy adottak-e a körülmények az enyhítésre.

Az egyik kiemelt kérdéskör, hogy visszatérhetnek-e a diákok az iskolapadokba. Aleksandar Vučić úgy nyilatkozott, hogy teljes mértékben a válságstáb döntésére hagyatkoznak, hiszen ők tudják, hogy mi a helyzet a kórházakban, és lehetséges-e a tanulók iskolába járása, valamint a jelenleg még zárva tartó objektumok újranyitása.

Hétfőn már életbe lépett egy enyhítés, aminek köszönhetően a két hétig zárva tartó a vendéglátó egységek kerthelyiségei ismét kinyithattak. 

válságstáb
Szerbia
Ana Brnabić
iskola
enyhítés

Most

19:13, Frissítve: 19:40

A szabadkai kisipar története

Bemutatták Dragutin Miljković: A szabadkai kisipar története című könyvét ma Palicson. Az esemény a Könyvtár a szabadban elnevezésű programsorozat folytatása volt.
18:09, Frissítve: 19:23

Fák százait ültették el Topolyán

Faültetési akciót tartottak ma Topolyán. Mintegy 290 facsemetét ültettek el a helyi piactér környékén, illetve a tűzoltóság udvarában. Az eseményt az önkormányzat, a Caritas és az Arcus Környezetvédő Egyesület szervezte.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!