Ugrás a tartalomra
Pixabay/HeungSoon

Vitamincsomagot kapnak a szerbiai nyugdíjasok

2020-12-26
15:00
2020-12-27
08:48
Forrás
Kurir
A szerb kormány várhatóan 2-3 hónapig biztosítja majd a C és D vitamint, valamint a cinket tartalmazó csomagokat.

Hamarosan ingyen juthatnak vitaminhoz a szerbiai nyugdíjasok - tájékoztat a Kurir. A szerb kormány várhatóan 2-3 hónapig biztosítja majd a C és D vitamint, valamint a cinket tartalmazó csomagokat.

A lap szerint a cél a koronavírus által leginkább veszélyeztetett idősebb lakosság immunitásának támogatása. A döntés Aleksandar Vučić szerb államfő kezdeményezésére született.

vitamincsomag
nyugdíjasok
ingyenes
Szerbia

Most

16:00

Ma van a Nemzetközi Jegesmedve Nap

A jegesmedvék életük nagy részét a Jeges-tenger jegén töltik, a világ egyik leghidegebb környezetében. Megközelítőleg 21 és 31 ezer egyed él a Földön, de sok más állathoz hasonlóan őket is fenyegeti a klímaváltozás.
15:28, Frissítve: 15:36

2037 méternyi kolbász tekeredett Turián

A Turiai Kolbászfesztiválon a járványügyi helyzet miatt idén az ünnepség és a vásár elmaradt. Csak a Guiness-rekordot tartó kolbász készítőiből és a szervezőkből, valamint a kolbászkészítő verseny kisszámú résztvevőjéből állt az idei esemény.
15:01, Frissítve: 15:17

Disznótor a muzslyai réten

A muzslyai réten, Budai Zoltán tanyáján, ma baráti körben hagyományos disznótor volt, amelynek az „áldozata” egy háromszáz kilogrammos jószág volt.

Népszerű

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.