Ugrás a tartalomra
pixabay

VM4K: felkészítés a kisérettségire e-tanteremben

2020-03-27
12:45
2020-03-27
13:05
Online úton szervezik meg a kisérettségire való felkészítést a szabadkai Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központban.

A jelenlegi rendkívüli állapotban érvényes rendelkezések értelmében – valamint a személyes és társadalmi felelősségvállalás jegyében –, a továbbiakban a kisérettségire felkészítő foglalkozások e-tanterem formájában, online zajlanak majd – áll a VM4K közleményében. A tanárok minden héten kidolgozzák a kísérő anyagokat és feladatokat, ezeket a diákok egy olyan online platform keretében érhetik el, ahol bármikor közvetlenül az adott előadónak/szakembernek is feltehetik majd a tananyaggal kapcsolatos kérdéseiket, ugyanakkor elérhetik a feltöltött dokumentumokat. A részletekről hamarosan értesítenek mindenkit.

VM4K
e-tanterem
kisérettségi
felkészítés

Most

17:40

Pünkösdhétfő van

Pünkösdhétfő a pünkösdvasárnap fő ünnepet követő nap. Pünkösdkor ünnepli a kereszténység a Szentlélek eljövetelét, az egyház születésnapját.
15:47, Frissítve: 17:49

Stratégiai jelentőségű a Balkán-áramlat

Bulgáriának és Szerbiának is kulcsfontosságú a gázvezeték kiépítése, hiszen energiabiztonságot és hosszútávú bevételi forrást jelent - állapította meg a szerb elnök és a bolgár kormányfő.

Népszerű