Ugrás a tartalomra

Vonat helyett pótlóbuszok

2024.04.02
13:04
2024.04.02
13:13
Forrás
Pannon RTV
Mától vonatok helyett pótlóbuszok közlekednek több szerbiai és magyarországi vonalon.

Palics és Szabadka között nem járnak a vonatok, de pótlóbuszokkal eljuthatunk a célállomásra. Szabadka és Zenta között is megváltozik ideiglenesen a forgalmi rend. Április 2-a és 17-e között szintén pótlóbuszok szállítják az utasokat. Zentáról viszont már rendszeresen járnak a vonatok Nagykikinda és Nagybecskerek irányába. A magyarországi oldalon is van változás. Pályakarbantartási és építési munkálatok miatt április 2-től 4-ig, Szeged és Röszke között szünetel a vonatforgalom. A szegedi fővonalon a pótlóbuszos közlekedés miatt hosszabb eljutási idővel kell számolni. Változás áll be a Budapest-Szeged közötti vonalon is, valamint a Kiskunfélegyháza és Szeged közötti személyvonat helyett Kiskunfélegyháza és Szeged-Rókus között szintén pótlóbusz közlekedik keddtől csütörtökig.

pótlóbusz

Most

21:33, Frissítve: 21:52

Exit poll: a HDZ nyert, de nem tud önállóan kormányt alakítani

A kormányzó jobbközép Horvát Demokratikus Közösség nyert a horvát parlamenti választásokon, de nem tud önállóan kormányt alakítani - derült ki a szavazófülkékből kilépők megkérdezésén alapuló és az urnazárás után nyilvánosságra hozott felmérésből.
20:29, Frissítve: 20:38

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

Az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről, az ukrajnai háborúról, az EU és Törökország közötti kapcsolatokról, a közel-keleti konfliktusról és a libanoni fejleményekről fognak tárgyalni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.