Ugrás a tartalomra
Pixabay

Vonatjegy az interneten

2018-04-17
08:05
Forrás
Tanjug
Szerbiában is bevezetik az online jegyvásárlást.

Holnaptól interneten is megvásárolható a vonatjegy Szerbiában. Az újítást szakaszosan vezetik be, az első fázisban a Belgrád-Versec-Belgrád vasútvonalon közlekedő járatokon alkalmazzák, de később más vonalakon is lehetővé teszik. A vonatjegy online beszerzéséhez szükség van egy e-mail címre és arra, hogy a vásárlónak Visa vagy MasterCard bankkártyája legyen. Bővebb információ a www.srbvoz.rs honlapon található.

online
vonatjegy

Most

00:58

Tanügyesek tüntettek Belgrádban

A Szerbiai Tanügyi Dolgozók Szakszervezeti Uniója szerdán tüntetést szervezett Belgrádban a kormány épülete előtt és egyedi fizetési osztályok bevezetését követelte az egész közigazgatásban.
00:03, Frissítve: 00:21

Münchenben nyert a Real Madrid

A címvédő Real Madrid 2-1-re nyert a Bayern München otthonában szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén, ezzel nagy lépést tett a sorozatban harmadik fináléja felé.
21:14, Frissítve: 21:58

Hajnali Fülek

A közmédia és a Hagyományok Háza közös műsora május első hetében a történelmi Nógrád megye északi részén fekvő Füleket mutatja be felvidéki falusi vonósbandák felvételeivel.
17:59, Frissítve: 20:28

Vučić Tuskkal tárgyalt Belgrádban

Szerbia eurointegrációjáról tárgyalt a szerb államfő és az Európiai Tanács elnöke. Vučić a találkozó után azt mondta, bemutatta mindazt, amit Szerbia tett a brüsszeli megállapodás végrehajtásáért.

Népszerű

Szabadkai Zsinagóga beltere

Teljes pompában a szabadkai Zsinagóga beltere

Határidőn belül, 2017. december 31-én befejezték a szabadkai Zsinagóga felújításának belső munkálatait. A három kupola helyreállítása is a megfelelő ütemben halad - mondják az illetékesek.