Ugrás a tartalomra
Pixabay

Vonatjegy az interneten

2018-04-17
08:05
Forrás
Tanjug
Szerbiában is bevezetik az online jegyvásárlást.

Holnaptól interneten is megvásárolható a vonatjegy Szerbiában. Az újítást szakaszosan vezetik be, az első fázisban a Belgrád-Versec-Belgrád vasútvonalon közlekedő járatokon alkalmazzák, de később más vonalakon is lehetővé teszik. A vonatjegy online beszerzéséhez szükség van egy e-mail címre és arra, hogy a vásárlónak Visa vagy MasterCard bankkártyája legyen. Bővebb információ a www.srbvoz.rs honlapon található.

online
vonatjegy

Most

01:14, Frissítve: 01:22

Tombol a hőség Észak-Európában is

A szikkadt aljnövényzet sok helyütt lángra kapott Svédországban - az elmúlt két évtized legsúlyosabb erdőtüzei pusztítanak még a Sarkkörön túl is.
01:09

Pokoli hőség Japánban

Már Meteorológiai figyelmeztetést adtak ki Japánban, ahol a hőhullám legalább 30 emberrel végzett. A hőséggel összefüggő rosszullétek miatt több ezren kerültek kórházba az elmúlt két hétben.

Népszerű

Elhunyt Bödő Sándor, a Pannon RTV munkatársa

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Bödő Sándor, a Pannon RTV magyarkanizsai tudósítója, Aranytoll-díjas újságíró, kedves kollégánk. Tegnap töltötte be 65. életévét és vonult nyugdíjba.
Szabadkai Zsinagóga beltere

Teljes pompában a szabadkai Zsinagóga beltere

Határidőn belül, 2017. december 31-én befejezték a szabadkai Zsinagóga felújításának belső munkálatait. A három kupola helyreállítása is a megfelelő ütemben halad - mondják az illetékesek.
Budai Dániel

Meghalt a 15 éves Budai Dániel

A szabadkai fiú az egyik belgrádi gyermekkórházban töltötte utolsó perceit. Budai Dánielnek szív- és tüdőátültetésre lett volna szüksége, amiről korábban a Pannon RTV is beszámolt.