Ugrás a tartalomra
Pixabay

Vonatjegy az interneten

2018-04-17
08:05
Forrás
Tanjug
Szerbiában is bevezetik az online jegyvásárlást.

Holnaptól interneten is megvásárolható a vonatjegy Szerbiában. Az újítást szakaszosan vezetik be, az első fázisban a Belgrád-Versec-Belgrád vasútvonalon közlekedő járatokon alkalmazzák, de később más vonalakon is lehetővé teszik. A vonatjegy online beszerzéséhez szükség van egy e-mail címre és arra, hogy a vásárlónak Visa vagy MasterCard bankkártyája legyen. Bővebb információ a www.srbvoz.rs honlapon található.

online
vonatjegy

Most

20:29

Közeleg a holdújév

A világ népességének negyede számára ez az év legnagyobb ünnepe. Idén a holdújév vagy ahogy Ázsiában nevezik a tavaszköszöntő február 5-én kezdődik.
20:19

Több ENSZ-békefenntartót öltek meg Maliban

Meggyilkolták az ENSZ-békefenntartó missziójának 10 tagját, 25-öt pedig megsebesítettek az Al-Kaidával kapcsolatban álló dzsihádisták - jelentették az Egyesült Nemzetek Szervezetének illetékesei.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.