Ugrás a tartalomra
Fonet/Aleksandar Barda

Vučić fogadta a Roma Nemzeti Tanács képviselőit

2021.04.08
16:37
Forrás
Szerbiai RTV
A Roma Nemzeti Tanács képviselőit fogadta ma Aleksandar Vučić Belgrádban.

A szerb államfő gratulált a Romák Világnapja alkalmából és megismerkedett a tanács munkájával, amelyet az intézmény a köztársasági, illetve tartományi kormánnyal, valamint a helyi önkormányzatokkal együttműködve végez. Vučić rámutatott a roma kultúra és a nyelv megóvásának jelentőségére, illetve felhívta a figyelmet a romák megfelelő oktatásának fontosságára is. 

Aleksandar Vučić
roma nemzetiségű

Most

17:31, Frissítve: 17:36

Beléphetnek Magyarországra az ott érettségiző diákok

Beléphetnek Magyarország valamennyi megnyitott határátkelőhelyén azok a külföldön tartózkodó diákok, akik az érettségi vizsgán történő részvételüket igazolni tudják az intézmény vizsgabehívójával, május 2-a és 26-a, valamint június 2. és 26. között.
16:19, Frissítve: 17:29

Védjük meg a tavasz hírnökeit!

A több napig tartó hideg és csapadékos tavaszi időjárás különösen megnehezíti a fecskék életét. A hűvös időben a madarak kevés repülő rovart találnak, ami egyébként a kizárólagos táplálékukat jelenti. Mi segíthetünk, hogy túléljék rossz a időt!

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!