Ugrás a tartalomra
Szerbiai Katonaság

Vulin: Erőszakot alkalmazunk, ha hatósági személyre támadnak

2020-03-28
12:00
2020-03-28
12:11
Amennyiben valaki megtámad munkájukat végző hivatalos személyeket, komoly büntetésre számíthat - jelentette ki Aleksandar Vulin.
Szerbiai Katonaság

A szerb védelmi miniszter a Prva Televíziónak nyilatkozva elmondta, az állampolgároknak felelősségteljesen kell viselkedniük. Meg kell érteniük, hogy a Szerbiai Katonaság tagjai az ő javukat szolgálják. Senki sem érezheti azt, hogy erősebb az államnál, és nem veszélyeztetheti mások életét.

Szerbiai Katonaság

Példákat is említett: Kragujevacban egy karanténra kötelezett személy egészségügyi dolgozókra és egy katonai rendőrre támadt. Olyan is akadt, aki soron kívül, koronavírusra jellemző tünetek nélkül próbálta meg elérni, hogy végezzék el rajta a tesztet. Leszögezte, az olyan emberekkel a legnehezebb, akik azt gondolják magukról, hogy a rendszer felett állnak.

Vulin a migránshelyzetről is beszélt. Elmondta, a legtöbb migránst központokban helyezték el. Amennyiben az állampolgárok látnak az utcán menekülteket, értesítsék a rendőrséget - tette hozzá.

Aleksandar Vulin
erőszak
támadás
rendőr
katona
Kragujevac

Most

17:19, Frissítve: 18:30

Online kerekesszékes edzésprogramot mutattak be

Az Európai Unió társfinanszírozásával megvalósuló, határon átnyúló együttműködési program Inter Pingpong 3 elnevezésű projektje szerbiai és magyarországi diák, amatőr és fogyatékkal élő sportolókat ölel fel.

Népszerű