Ugrás a tartalomra
Tanjug/Tara Radovanović

A WHO szerbiai irodavezetője: Félünk a helyzet romlásától...

2020.10.23
22:20
2020.10.23
22:40
Forrás
Pannon RTV
Tovább nőtt a fertőzöttek száma szinte az összes nyugat-balkáni országban, az illetékesek szerint november és március között várható a fertőzöttek, a betegek és a halottak számának tetőzése.

Marijan Ivanuša, az Egészségügyi Világszervezet szerbiai irodájának vezetője belgrádi tudósítónknak azt mondta, az emberek egy része belefáradt az intézkedésekbe, mások pedig nem hitték el, hogy komoly a helyzet. Emiatt is a fertőzöttek számának további növekedésére lehet számítani, főleg a téli időszakban, megoldást pedig csak a hatékony védőoltás jelenthet. 

WHO
Egészségügyi Világszervezet
Marijan Ivanuša
koronavírus
tetőzés

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:50, Frissítve: 20:01

Osztrák, francia és brit szecesszió a magyar fővárosban

A szecesszió szó hallatán sokaknak Szabadka jut eszébe annak városképe miatt. Ugyanakkor Budapest is rejteget szecessziós kincseket. Ha nem is az épületek kinézetében, a Ráth György-villában biztosan rábukkanhatnak a századforduló kincseire.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.

Világszerte erdőtüzek pusztítanak

Hatalmas erdőtüzek pusztítanak Európa nyugati részén és ázsiai határán, valamint az Egyesült Államok nyugati részén és Szibériában is.