Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

A zentai kórház igazgatója a túlterheltségről és a post-covid tünetekről

2021.04.15
07:33
2021.04.15
09:22
Forrás
Pannon RTV
Az egészségügyi munkatársak fele dolgozik a Zentai Közkórház covid-részlegén, ez hatalmas leterheltség - mondta dr. Csáki Beáta a Közügyekben. Csak néhány ütemezett műtétet tudnak elvégezni.
Pannon RTV

Az intézmény igazgatója hírháttérműsorunkban részletezte, hogy melyek a koronavírus-fertőzésből való felépülést követően jellemző, úgynevezett post-covid tünetek, tünetegyüttesek. A doktornő elmondta, a háziorvosok kifejezetten ezeknek a betegeknek szabad időpontokat jelöltek ki.

További részletek a Közügyekben.

Zentai Közkórház
Dr. Csáki Beáta
koronavírus
tünetek
túlterhelt

Most

22:03, Frissítve: 22:18

2700 fertőzött az észak-bácskai körzetben

Egy hét alatt több mint 25 százalékkal emelkedett az aktív koronavírus-fertőzöttek száma az észak-bácskai körzetben - mondta a Közügyekben dr. Bohucki Nebojsa. Egyre többen kerülnek kórházba és lélegeztetőgépre is.
20:46, Frissítve: 21:54

Sofőrhiány van Szerbiában

Egyre nagyobb gondot okoz a világban és Szerbiában is a sofőrhiány. A szakértők szerint az egyik probléma, hogy minden harmadik sofőr hamarosan eléri a nyugdíjkorhatárt és gondok lehetnek az utánpótlással.
18:25

Katonai puccs Szudánban

Szudánban totális katonai puccs zajlik, amelyet a népnek meg kell akadályoznia, a hadsereg őrizetbe vette a kormány legtöbb tagját és több kormánypárti pártvezetőt - közölte az ország tájékoztatási minisztériuma.
18:17

Telefonon egyeztetett Johnson és Putyin

Telefonos megbeszélést tartott az egy hét múlva Glasgowban kezdődő nemzetközi klímacsúcsról és a kétoldalú kapcsolatokról Boris Johnson brit miniszterelnök és Vlagyimir Putyin orosz államfő.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Összedőlt egy buszmegálló Szabadkán

Összedőlt egy buszmegálló Szabadkán az Ivan Sarić Műszaki Iskolával szemben, miután annak kedden a reggeli órákban nekihajtott a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat autóbusza.