Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

A zentai kórház igazgatója a túlterheltségről és a post-covid tünetekről

2021.04.15
07:33
2021.04.15
09:22
Forrás
Pannon RTV
Az egészségügyi munkatársak fele dolgozik a Zentai Közkórház covid-részlegén, ez hatalmas leterheltség - mondta dr. Csáki Beáta a Közügyekben. Csak néhány ütemezett műtétet tudnak elvégezni.
Pannon RTV

Az intézmény igazgatója hírháttérműsorunkban részletezte, hogy melyek a koronavírus-fertőzésből való felépülést követően jellemző, úgynevezett post-covid tünetek, tünetegyüttesek. A doktornő elmondta, a háziorvosok kifejezetten ezeknek a betegeknek szabad időpontokat jelöltek ki.

További részletek a Közügyekben.

Zentai Közkórház
Dr. Csáki Beáta
koronavírus
tünetek
túlterhelt

Kapcsolódó tartalmak

Most

15:29, Frissítve: 16:15

Szörnyella de Frász Darth Vaderrel ropta

Farsangi táncházat tartottak a zombori Magyar Polgári Kaszinóban. A mulatságon a környék apraja és nagyja is részt vett. A gyerekek jó hangulatáról a Duhaj Zenekar gondoskodott, a szervezők pedig fánkkal és üdítővel is kedveskedtek a résztvevőknek.
14:23, Frissítve: 16:24

„Csak menni akarok tovább”

A folyamatos rendőrségi akciók sem tartják távol a migránsok egy részét Horgos környékéről. A falu melletti tanyákon továbbra is kisebb csoportokban rejtőzködnek az illegális bevándorlók.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Szabadka legendás diszkói

Largo, Aquarius, Lezonit, Amfora, Mladost, Hacienda… Legendás hírű szabadkai szórakozóhelyek a 1970-es és 80-as évekből, amikor még mindenki táncolt.