Ugrás a tartalomra
Fonet

Átadta jelöltlistáját a Moramo koalíció

2022.02.21
17:23
2022.02.21
17:35
Forrás
Pannon RTV
Átadta jelöltlistáját a Moramo koalíció a Köztársasági Választási Bizottságnak.

A baloldali-zöld koalíció listáján szerepelnek a szerb tömörülések mellett a Magyar Mozgalom jelöltjei is. A környezetvédelmi kérdéseket előtérbe helyező koalíció listáján indul a Ne fojtsuk meg Belgrádot mozgalom, az Akció Nyílt Polgári Platform és az Ökológiai felkelés elnevezésű mozgalom. A listavezető Aleksandar Jovanović Ćuta, az Ökológiai felkelés vezetője.

Moramo
lista
jelölt
Köztársasági Választási Bizottság
Magyar Mozgalom
Ökológiai felkelés
Aleksandar Jovanović Ćuta
választások 2022

Most

22:03, Frissítve: 22:33

Fejlesztések Csóka községben

Naperőmű Egyházaskér határában, turisztikai, rekreációs és sportolási célú horgásztó Feketetón - csak néhány, azon beruházások közül, amelyek a következő időszakban megvalósításra kerülnek Csóka községben.
20:29, Frissítve: 21:57

Oroszok Tavankúton is

Már nem csak Belgrádban, Újvidéken vagy Szabadkán, hanem a környező falvakban is vásárolnak ingatlanokat az Oroszországból ideérkező családok. Tavankúton, Hajdújáráson és Királyhalmon is érdeklődnek az olcsóbb házak iránt.
18:52, Frissítve: 21:56

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.

Népszerű

Mától igényelhető a nyugdíjas kártya

A Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap kirendeltségeiben vagy elektronikus úton mától lehet igényelni a nyugdíjas kártyát, amely azonosításra szolgál bizonyos kedvezményekre való jogosultság érvényesítésekor.