Ugrás a tartalomra
TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/ nr

Boris Tadić újra elnök szeretne lenni

2022.03.06
18:45
Forrás
Szerbiai RTV
A korábbi szerb elnök, Boris Tadić is indul az április 3-i elnökválasztáson.

A Gyerünk emberek! nevű lista átadta a Köztársasági Választási Bizottság számára az aláírásokat. Tadić örömét fejezte ki, hogy átadhatják 11 ezer személy aláírását. Arról beszélt, hogy Szerbiában változnia kell a dolgoknak. Mint mondta, alacsony szinten van a politikai kultúra az országban, a jelenlegi hatalom mindent tönkretett, amit október 5-én elértek - utalt a korábbi államfő Slobodan Milošević leváltására. Tadićot az Új Párt, Szerbiai Zöldek Egyesült Mozgalma és az 1 az 5 millióból Mozgalom támogatja.

Boris Tadić
elnökjelölt
Szerbia
elnökválasztás

Most

21:48

Közel az antarktiszi átbillenési pont

A közelmúltban bekövetkezett hőhullámok, a Déli-óceánban bekövetkezett változások és az antarktiszi tengeri jég kiterjedésének csökkenése arra utal, hogy éghajlati fordulópont közelébe kerülhetünk.
18:31, Frissítve: 19:27

Bor és a hal Horgoson

Halászlé és borversenyt tartottak Horgoson. A Szent Orbán Borlovagrend és a Proleter Horgászegyesület már tizenegyedik alkalommal szervezte meg a Bor és a hal elnevezésű eseményt a Művelődési Ház melletti téren.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.