Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

„Csak a VMSZ áll ki a magyar emberek érdekeiért Vajdaságban”

2022.03.29
07:59
2022.04.30
10:43
Forrás
Pannon RTV
Csak a Vajdasági Magyar Szövetség képviselői állnak ki a magyar emberek érdekeiért Vajdaságban, hangsúlyozta dr. Pásztor Bálint, a VMSZ köztársasági parlamenti listavezetője.

A királyhalmi közösségi találkozón elmondta, kizárólag a VMSZ-nek fontos a település vízminőségén javítani, valamint a vízvezeték kiépítése. A szerb képviselőházban is csak a VMSZ emeli fel hangját a magyarlakta települések migráns áradata ellen, ezért nélkülözhetetlen minden magyar szavazata a 3-as sorszámú listára a szerbiai köztársasági parlamenti választásokon - mondta.

Dr. Pásztor Bálint arra is kérte az egybegyűlteket, hogy az elnökválasztási listán a 6-os sorszámú, Aleksandar Vučićra adják le voksukat, hogy folytatódjon a sikeres szerb-magyar együttműködés a régió fejlődése érdekében.

lakossági fórum
Vajdasági Magyar Szövetség
VMSZ
Királyhalom

Most

07:59, Frissítve: 08:28

Reagált a forint gyengülésére az MNB

Erősödött csütörtök reggelre a forint a nemzetközi devizakereskedelemben a főbb devizákkal szemben, miután az előző nap történelmi árfolyammélypontot állított be.
07:39, Frissítve: 08:26

Ma kezdődik a Nyárhangoló fesztivál Palicson

A VM4K négynapos rendezvényén koncertekkel, közéleti, irodalmi, színházi kerekasztal-beszélgetésekkel, kirakodó vásárral, táncházzal, helytörténeti sétával és gyermekprogramokkal várják a látogatókat. A programokra a belépés ingyenes.

Népszerű