Ugrás a tartalomra

Családi napot tartottak Magyarkanizsán

2022.03.26
18:58
2022.03.26
19:13
Forrás
Pannon RTV
Különféle programokkal készültek a kilátogatóknak, valamint jótékonykodni is lehetett.

Színes programok várták a család minden tagját, élő zene, kirakodóvásár, ingyenes légvár, lufi hajtogatás, arcfestészet és kézműves foglalkozás.

A családi rendezvényen halászlé volt megvásárolható. A szervező, a Generáció civil szervezet jóvoltából 100 kilogramm halból, öt bográcsban főtt az étel. Az így befolyt összeget a kárpátaljai menekültek megsegítésére fordítják majd.

Az eseményen jelen volt Újvári Zsombor, köztársasági parlamenti képviselőjelölt is, aki segédkezett a halászlé szétosztásában. Mint mondja, a kapcsolattartás a polgárokkal az egyik legfontosabb dolog: „Április harmadikán választások lesznek, és fontos, hogy a közösségünk aktívan részt vegyen a választásokon, hiszen nem hagyhatjuk, hogy más döntse el, hogy ki kerüljön be a parlamentbe, és azért gondoltam, hogy szeretnék az emberekkel közvetlen kapcsolatot, párbeszédet kiépíteni.”

Az esemény célja, hogy a községben élőket összekovácsolja.

Bagány Ágnes, oktatással és ifjúsággal megbízott tanácstag, Magyarkanizsa KT: „A célunk, hogy minél több embert megmozgassunk, történjen valami Kanizsán, illetve a kárpátaljai menekültek megsegítése.”

A kilátogatók a közelgő választásokkal kapcsolatos kerekasztal-beszélgetésen is részt vehettek.

Magyarkanizsa
Újvári Zsombor
halászléfőző
Kárpátalja

Most

07:35

Érkezik a csapadék

A reggeli órákban Szerbia déli vidékein már esett, késő délutánra pedig az ország többi részén is megvastagszik a felhőzet. Késő délutánra Vajdaságba is megérkezhet a csapadék.
21:33, Frissítve: 21:53

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.
19:36, Frissítve: 08:14

Ismét a VMSZ adja a tartományi házelnököt

Miloš Vučevićtyel egyeztetett dr. Pásztor Bálint Belgrádban. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Szerb Haladó Párt elnökével a koalíciós szerződésről és az együttműködés folytatásáról tárgyalt.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.