Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Dačić: A kihívásokkal teli időkben is kész vagyok miniszterelnök lenni

2022.03.31
14:47
Forrás
Szerbiai RTV
Készen állok arra, hogy a kihívásokkal teli időkben miniszterelnök legyek - mondta Ivica Dačić.

A Szerbiai Szocialista Párt Szabadkán megtartott nagygyűlésén Dačić hangsúlyozta, kész felelősséget vállalni ezekben a kihívásokkal teli időkben, és a kormány miniszterelnöke lenni, aki megvédi Szerbia békéjét és szuverenitását, biztosítja a polgárok biztonságát és haladását. Ivica Dačić arra buzdította a polgárokat, hogy szavazzanak a Szerbiai Szocialista Pártra.

Ivica Dačić
Szerbiai Szocialista Párt

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.