Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Gyakorlati tudnivalók vasárnapra

2022.04.01
22:31
Forrás
Pannon RTV
Hogyan szavazhat vasárnap az, aki koronavírusos? Bedobhatja-e a szavazólapot a gyerek az urnába? Mit tegyünk, ha valakit kampánycsend-sértésen érünk? Minden kérdésére választ kap!

A Közügyekben Ladóczki Gyulát, a Köztársasági Választási Bizottság tagját kérdeztük.

választás
szavazás
érvényes
szavazat
voks
Ladóczki Gyula

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.