Ugrás a tartalomra
Tanjug/Sava Radovanovic/nr

Ivica Dačić az SZSZP listavezetője

2022.02.12
16:04
2022.02.14
12:33
Forrás
Euronews.com
Ivica Dačić a Szerbiai Szocialista Párt listavezetője az április 3-i parlamenti és önkormányzati választásokon - erről döntött a párt főbizottsága mai ülésén.

Dačić, aki egyébként a párt elnöke az ülést követő sajtótájékoztatón arról is beszélt, hogy amennyiben Aleksandar Vučić úgy dönt, hogy indul az elnökválasztáson, akkor a szocialisták támogatni fogják. Amennyiben nem indul, úgy az SZSZP saját jelöltet állít majd - tette hozzá Dačić.

Ivica Dačić
Ivica Dačić
SZSZP
Szerbiai Szocialista Párt
listavezető
választás

Most

13:33, Frissítve: 13:38

A bankok finanszírozzák az esőerdők pusztítását

Az Amazonas-vidék pusztításában részt vevő vállalatokat finanszíroztak az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok és az EU tagállamainak központi bankjai, miközben a tudósok jelentése szerint az erdőirtás túl van az átbillenési ponton.
13:22, Frissítve: 15:40

Mesedélelőtt a horgosi könyvtárban

Ma ünnepeljük a magyar népmese napját, amely Benedek Elek születésének napjához kötődik. Ebből az alkalomból a horgosi József Attila fiókkönyvtárban mesedélelőttöt szerveztek a legkisebbeknek, hogy közelebb hozzák hozzájuk a magyar meséket.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.

Verbászi fiú a bravúros magyar válogatottban

Újoncot avatott a magyar labdarúgó-válogatott Lipcsében, a Nemzetek Ligája ötödik fordulójában, ahol egygólos győzelmet aratott a németek ellen. Az új játékos a mindössze 18 éves vajdasági fiú, Kerkez Miloš.

Megküzdöttek a Mohol legnagyobb parasztja címért

Látogatottságban és a résztvevők számát tekintve is rekordot döntött a 8. Moholi Parasztolimpia. Ilyenkor dől el, hogy kik a környék legnagyobb parasztjai, akik különböző mezőgazdasághoz köthető versenyszámokban mérettetik meg magukat.