Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Már csak négy napig lehet regisztrálni a magyarországi választásra

2022.03.05
13:47
2022.04.30
09:56
Forrás
Pannon RTV
Március 9-éig regisztrálhatnak a magyarországi lakcímmel nem rendelkező választópolgárok az áprilisi országgyűlési választásra és a vele egy napon rendezett népszavazásra.

A külföldön élő, magyarországi állandó lakcímmel nem rendelkező magyar állampolgárok levélben szavazhatnak. Ehhez előbb regisztrálniuk kell az Nemzeti Választási Irodánál, az iroda ez után levélben juttatja el a szavazási iratcsomagot - köztük az országgyűlési választás és a népszavazás szavazólapjait - a választópolgárhoz, aki a voksait levélben adhatja le.

választás
regisztráció
Magyarország

Most

21:37, Frissítve: 21:49

Megszakítani a párbeszédet

A Szerb Lista a párbeszéd megszakításáért száll síkra, amíg a koszovói rendőrség rendkívüli erői és a polgármesterek vissza nem vonulnak.
16:05

Harci készültségben marad Szerbia Katonasága

Egyelőre nyugodtan telik a nap Koszovó északi részén. Ennek ellenére harci készültségben marad Szerbia Katonasága - erről döntöttek a Nemzetbiztonsági Tanács mai ülésén, amelyen a szerb kabinet tagjai mellett, Aleksandar Vučić államfő is jelen volt.

Népszerű

Tűz volt Szabadka központjában

Tűz ütött ki a szabadkai Đuro Đaković utca egyik épületében. A forgalmat lezárták egy időre, majd újraindult a közlekedés, de nagy volt a torlódás, rendőrök irányították a forgalmat.