Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Megújul a martonosi templom

2022.03.29
08:46
2022.03.29
15:42
Forrás
Pannon RTV
Nagyban folynak a munkálatok Martonoson a Mária Neve Római Katolikus Templomban, valamint hamarosan elkészülhet a település könyvtárának kialakított helyisége is.

A folyamatban lévő munkálatokat a Vajdasági Magyar Szövetség képviselői is megtekintették.

Az esemény egy lakossági fórummal zárult.

Újvári Zsombor, a VMSZ köztársasági parlamenti képviselőjelöltje: „Megnéztük a templomnak a belső felújításának a munkálatait. Folyamatban van a villamos hálózatnak a felújítása, hiszen egy nagyobb teljesítményű elektromosság kapacitásnövelés történt, úgyhogy ezután minden egyszerre tud működni: a világítás, a hangosítás, és természetesen a harangok is működni fognak.”

Martonos
templom
lakossági fórum
Újvári Zsombor

Most

21:48

Közel az antarktiszi átbillenési pont

A közelmúltban bekövetkezett hőhullámok, a Déli-óceánban bekövetkezett változások és az antarktiszi tengeri jég kiterjedésének csökkenése arra utal, hogy éghajlati fordulópont közelébe kerülhetünk.
18:31, Frissítve: 19:27

Bor és a hal Horgoson

Halászlé és borversenyt tartottak Horgoson. A Szent Orbán Borlovagrend és a Proleter Horgászegyesület már tizenegyedik alkalommal szervezte meg a Bor és a hal elnevezésű eseményt a Művelődési Ház melletti téren.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.