Ugrás a tartalomra
Tanjug/GO Srpske napredne stranke/ bg

Šapić: Az obrenováci atlétikai stadion Belgrád gyöngyszeme lesz

2022.03.26
14:22
Forrás
Szerbiai RTV
A Szerb Haladó Párt jelöltje Belgrád polgármesteri címére, Aleksandar Šapić ellátogatott Obrenovac községbe, és megtekintette azt a helyszínt, ahol a közeljövőben felépülhet Szerbia egyik legmodernebb és legjobb atlétikai stadionja.

Az ott lévő szálloda teljes egészében megújul, bővítik a medencét és az aquaparkot, és a futballstadion mellett további labdarúgó létesítmények épülnek – tájékoztat. Aleksandar Šapić kiemelte, hogy ez a projektum hozzájárul az önkormányzat gazdasági potenciáljának növeléséhez, és a legjobb európai sportolók egyik központi találkozóhelyévé válhat. Hozzátette, az atlétikai stadion Belgrád igazi gyöngyszeme lesz, a teljes komplexum pedig a legjobb feltételeket biztosítja majd az edzésekhez és sporteseményekhez. 

Obrenovac
Belgrád
Aleksandar Šapić
Szerb Haladó Párt
polgármester

Most

21:37, Frissítve: 21:49

Megszakítani a párbeszédet

A Szerb Lista a párbeszéd megszakításáért száll síkra, amíg a koszovói rendőrség rendkívüli erői és a polgármesterek vissza nem vonulnak.
16:05

Harci készültségben marad Szerbia Katonasága

Egyelőre nyugodtan telik a nap Koszovó északi részén. Ennek ellenére harci készültségben marad Szerbia Katonasága - erről döntöttek a Nemzetbiztonsági Tanács mai ülésén, amelyen a szerb kabinet tagjai mellett, Aleksandar Vučić államfő is jelen volt.

Népszerű

Tűz volt Szabadka központjában

Tűz ütött ki a szabadkai Đuro Đaković utca egyik épületében. A forgalmat lezárták egy időre, majd újraindult a közlekedés, de nagy volt a torlódás, rendőrök irányították a forgalmat.