Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szabadkára látogatott Ivica Dačić

2022.03.14
16:10
2022.03.14
17:09
Forrás
Pannon RTV
A politikus a városban is tett egy sétát és a szabadkaiakkal beszélgetett.

A Szerbiai Szocialista Párt választási kampánya részeként ma Szabadkára látogatott Ivica Dačić, a párt elnöke, akit először a Spartacus Női Labdarúgó Klub helyiségeiben láttak vendégül. Ezt követően a politikus és kísérete végigsétált a korzón, és a város főterén beszélgetett a polgárokkal.

Ivica Dačić, elnök, Szerbiai Szocialista Párt: „Van egy hazafias vonalunk, tehát kiállunk Szerbiáért, nemzeti és állami érdekeink védelméért, másrészt viszont olyan politikára törekszünk, amely közelebb áll az egyszerű emberhez és családjához. Ez azt jelenti, hogy kiállunk azokért, akik saját munkájukból élnek.”

Ivica Dačić
kampány

Most

18:38

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.
14:48, Frissítve: 15:11

Ünnepel Magyarország - a légiparádé elmarad

Fesztiválhangulat, színpadi és utcai produkciók, kiállítások, látványművészeti előadások, családi és gyermekprogramok várják tizenkét helyszínen Budapesten az érdeklődőket a hétvégén a Szent István-napi állami rendezvénysorozat keretében.

Népszerű