Ugrás a tartalomra

11-es sorszámmal hirdették ki a Néppárt választási listáját

2023.11.21
15:00
2023.11.21
15:07
Forrás
Szerbiai RTV
Tizenegyes sorszámmal hirdette ki a Néppárt választási listáját is a szerbiai Köztársasági Választási Bizottság.

A tömörülés vezetője Vuk Jeremić nemrég azt nyilatkozta, hogy pártja fogja a legnagyobb meglepetést okozni a decemberi választásokon. Vuk Jeremić korábban szerbiai külügyminisztere is volt.

Néppárt
Választások 2023
Köztársasági Választási Bizottság
Vuk Jeremić
Választások 2023

Most

10:01, Frissítve: 10:08

A niši Radničkit fogadja a TSC

Ismét hazai pályán játszik ma a TSC labdarúgó csapata. A topolyaiak a bajnokság 17. fordulójában a niši Radnički együttesét látják vendégül.
07:39, Frissítve: 07:54

Támadás az Eiffel-toronynál, egy halott

Egy embert késsel megölt, két másikat pedig kalapáccsal megsebesített szombat este egy támadó Párizsban, az Eiffel-torony közelében, miközben szemtanúk szerint azt kiáltotta, hogy "Allah Akbar".
07:03, Frissítve: 07:29

Advent első vasárnapja

Eljött az ideje, hogy meggyújtsuk az első gyertyát az adventi koszorún. Az idei ünnepkör azonban rendhagyó, különbözik a korábban megszokottaktól.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.