Ugrás a tartalomra

Átadta tartományi választási listáját a VMSZ

2023.11.21
12:07
2023.11.21
14:19
Forrás
Közlemény
A VMSZ éjfél után 10 perccel nyújtotta be a Vajdasági Magyar Szövetség – Elnökünkért, közösségünkért, a jövőért! elnevezésű választási listáját, amelyet 6526 polgár támogatott.

A Tartományi Választási Bizottság bejelentette, hogy az éjszaka átadták a Vajdasági Magyar Szövetség választási listáját a december 17-ei tartományi választásokra.

A Tartományi Választási Bizottság a választási listák kihirdetéséről azok benyújtásától számított 48 órán belül köteles döntést hozni.

A VMSZ mellett az Új Szerbiai Demokrata Párt is átadta tartományi választási listáját Dr. Miloš Jovanović - Nada za Srbiju - Nada za Vojvodinu, azaz Dr. Miloš Jovanović - Remény Szerbiáért - Remény Vajdaságért néven.

Választások 2023
Választások 2023

Most

10:01, Frissítve: 10:08

A niši Radničkit fogadja a TSC

Ismét hazai pályán játszik ma a TSC labdarúgó csapata. A topolyaiak a bajnokság 17. fordulójában a niši Radnički együttesét látják vendégül.
07:39, Frissítve: 07:54

Támadás az Eiffel-toronynál, egy halott

Egy embert késsel megölt, két másikat pedig kalapáccsal megsebesített szombat este egy támadó Párizsban, az Eiffel-torony közelében, miközben szemtanúk szerint azt kiáltotta, hogy "Allah Akbar".

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.