Ugrás a tartalomra

Đurđević Stamenkovski: Szerbiát az Unió fölé kell helyezni

2023.12.07
15:52
2023.12.07
17:39
Forrás
Pannon RTV
A Nemzeti gyülekezés listavezetője, Milica Đurđević Stamenkovski azt mondta, pártja a nemzeti szuverenitást a polgárok kezébe szeretné visszahelyezni.

Az Európai Unió csak hátráltatja Szerbiát, ezért a párt nem fogadja el az alkotmányellenes német-francia rendezési tervet, amely Belgrád és Pristina kapcsolatának normalizálásáról szól. Ezért december 17-én Szerbiát az Unió fölé kell helyezni - tette hozzá Đurđević Stamenkovski.

„December 17-én Szerbia és az Európai Unió közül választunk. December 17-én az alkotmány és az ultimátum közül választunk. December 17-én nemzeti összejövetel legyen, ahol Szerbia polgárai a hazájukat fogják választani, a függetlenségüket, az országukat, annak egészét, a szentjeit, Koszovójukat és a jogukat arra, hogy a saját országukban ők döntsenek.”

Választások 2023
Milica Đurđević Stamenkovski
Választások 2023

Most

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.