Ugrás a tartalomra

Jagodinán kampányolt az Aleksandar Vučić - Szerbia nem állhat meg nevű lista

2023.12.10
19:42
2023.12.10
20:44
Forrás
Pannon RTV
A szerb államfő a rendezvényen arról is beszélt, hogy az előttünk álló választáson nagyon fontosak és nehezek.

Nem könnyű, amikor 16 lista van ellened - mondta Vučić. A kampány kezdetétől a legcsúnyább szavakkal támadtak minket, gyűlöletet terjesztve. Megadták maguknak a jogot, hogy úgy mutassák be magukat, mint akik felettünk állnak, akik okosabbak nálunk - tette hozzá a szerb államfő. Beszélt a nyugdíjakról is. Szavai szerint a mandátum lejártáig az átlagfizetések 1400 eurót tesznek ki, a nyugdíjak pedig 650 euró felett lesznek. Vučić nemzetközi példát hozott fel a gyűlésen, hogy elmagyarázza, miért is fontos a december 17-i választás eredménye.

Aleksandar Vućič, államfő, Szerbia: „Ott vannak például az Emirátusok, nekik ötször kevesebb olajuk van, mint Líbiának, de tízszer jobban élnek. Ez csakis a vezetőségben lévő dolgokat jelenti. Attól függ, önök kit választanak. Azoknak, akik megvédik a békét, akik képesek lesznek megvédeni létfontosságú nemzeti érdekeinket, valamint Koszovót. Aki képes lesz okosan védekezni, azért, hogy megvédjük gyermekeink életét.”

Aleksandar Vučić
Választások 2023
Választások 2023

Most

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.