Ugrás a tartalomra

Lemondott Aleksandar Šapić

2023.09.29
10:32
2023.11.02
08:11
Forrás
Pannon RTV
Belgrád polgármestere azt mondta, formális lemondása a december 17-ére bejelentett választások megtartásának előfeltétele.

Tegnap jelent meg a hír, mely szerint decemberben előrehozott választásokat tartanak köztársasági, tartományi és önkormányzati szinten is Szerbiában. Több település polgármestere már bejelentette lemondását, hozzájuk csatlakozott Aleksandar Šapić is. A belgrádi városvezető azt mondta, addig is elhivatottan és elkötelezetten látja el tisztségét, hogy biztosítsa a már elindított vagy meghirdetett projektek akadálytalan megvalósulását.

Aleksandar Šapić
Belgrád
előrehozott választások
Választások 2023

Most

16:20, Frissítve: 18:10

Hagyományok téli fesztiválja Palicson

Tepertősütő verseny, szalonna- és hagymaszeletelő verseny, kézműves kiállítás, forralt bor, jó hangulat és kellemes idő - így zajlik az idei Hagyományok téli fesztiválja Palicson. Az eseményre idén közel ezer személy érkezett.
15:54, Frissítve: 18:21

Ma sorsolják ki az EB-csoportokat

A sorsolás előtt a résztvevőket 4 kalapba osztották szét, ezek kialakítása az Eb-selejtezőben nyújtott teljesítmény alapján történt.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.