Ugrás a tartalomra

Megtartotta nagygyűlését az Aleksandar Vučić - Szerbia nem állhat meg! lista

2023.12.02
20:15
2023.12.02
20:35
Forrás
Pannon RTV
Belgrádban tartotta meg nagygyűlését az Aleksandar Vučić - Szerbia nem állhat meg! elnevezésű lista.

A rendezvényen mások mellett beszédet mondott Miloš Vučević. A Szerb Haladó Párt elnöke azt mondta, a december 17-i voksolás sorsdöntő fontosságú lesz. A haladók által állított lista célja a választások után, hogy további előrehaladásra sarkallja az országot - hangsúlyozta Vučević. Hozzátette, továbbra is a békét, a stabilitást és a jobb jövőt szeretnék biztosítani a lakosoknak.

Aleksandar Vučić is beszédet mondott. A szerb elnök az elmúlt időszak eredményei között említette az infrastrukturális beruházásokat, az oktatási intézmények felújítását és a nyugdíjemelést is. A jövővel kapcsolatban hangsúlyozta, a független, a szabad és szuverén Szerbiáért küzdenek majd. Vučić kiemelte, abban különböznek másoktól, hogy nem folytatnak gyűlöletpolitikát.

Aleksandar Vučić, államfő, Szerbia: „Mert egy tisztességes Szerbia a jövőbe akar tekinteni, önmagára koncentrál, megoldja a problémákat, a szülőkre figyel, a gyerekekre figyel, és gyors léptekkel szeretne haladni előre. Nem akar visszatérni a múltbeli konfliktusokhoz, súrlódásokhoz, belső gyűlöletekhez, vagy bármilyen problémához és viszályhoz. Ebben különbözünk másoktól.”

Aleksandar Vučić
Miloš Vučević
Szerb Haladó Párt
Választások 2023
Választások 2023

Most

Népszerű