Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Zséli Ágnes

150 hiljada dinara za Turističku organizaciju opštine Novi Bečej

2020.06.26
16:09
2020.06.26
16:15
Forrás
Pannon RTV
Turistička organizacija opštine Novi Bečej uspešno konkurisala na tri projekta Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine.
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Zahvaljujući tome, u budućnosti će se turističke informativne brošure štampati i na mađarskom jeziku i time dalje promovisati znamenitosti banatskog naselja.

Pored promotivnih materijala, lokalni Gradski muzej dobiće novu tablu sa nazivom ovog instituta, dok će sadržaj na internet stranici organizacije uskoro biti dostupan i na mađarskom jeziku.

Nadležni sekretarijat odobrio je ukupno 150.000 dinara za realizaciju tri projekta Turističke organizacije opštine Novi Bečej.

Turistička organizacija
Novi Bečej
pokrajina
konkurisala
Gradski muzej

Najnovije

16:36, Frissítve: 17:30

Ko je najbolji seljak u Molu?

Nakon prinudne pauze prošle godine, ponovo je održana Seoska olimpijada i takmičenje u kuvanju u Molu, kojia se među stanovnicima i poljoprivrednicima Potisja već smatra tradicionalnom manifestacijom.

Najčitanije

Čuvajmo ptice! – edukacija za predškolce

Udruženje „Zelentarka" iz Mola pokrenulo je edukaciju o zaštiti ptica. Posetiće svako obdanište u opštini Ada i predavanjima skrenuti pažnju na očuvanje životinjskog i posebno ptičjeg sveta.