Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Osztrogonác Andor

Bez većih gužvi na srpsko-mađarskim graničnim prelazima

2019-04-20
13:29
2019-04-20
17:41
Forrás
Pannon RTV
Na srpskoj strani graničnog prelaza Horgoš1-Reske1 u subotu prepodne nije bilo velikih zadržavanja. Granična policija očekuje najveće gužve pred pravoslavni Vaskrs i prvomajske praznike.

U toku prepodneva je stanje na prelazu na autoputu Horgoš-Reske bilo prilično mirno. Na ulaznoj i izlaznoj stani otvoreno je po dve trake, a prema navodima putnika više se čeka na mađarskoj strani iz pravca Mađarske, trenutno oko sat vremena.

Draženko Tomić, pomoćnik komandira Policijske stanice Horgoš obaveštava da je proteklih dana bilo neznatnih zadržavanja, a veći promet očekuju tek sledeće nedelje: “Trenutno na graničnom prelazu Horgoš ni na ulazu u Srbiju ni na izlazu iz Srbije nema gužve. Zadržavanja su minimalna, radimo profesionalno, nema nikakvih problema. Veća zagušenja očekujemo pred Vaskrs i prvomajske praznike.”

Čekanje na prelazima varira iz sata u sat, zato preporučujemo da pre polaska na put posetite stranicu police.hu odnosno Fejsbuk stranicu “Posmatrači granice” radi najnovijih informacija.

Slične vesti

Najnovije

12:03, Frissítve: 23:10

Optimizam Mađara u Kikindi

Pod nazivom “Praznik na Duhove” u petak uveče je održana svečanost u Kikindi. Događaj je ujedno bila i lokalna kampanja Saveza vojvođanskih Mađara.
15:03, Frissítve: 23:10

Radna akcija u Novom Selu

Lokalna organizacija SVM u Novom Selu danas je organizovala radnu akciju sa svojim volonterima. Uređivali su dvorište zgrade mesne zajednice, mesto okupljanja meštana tokom letnjih programa.
18:02, Frissítve: 18:08

Krvopije napadaju

Sezona krpelja je na našem području u punom jeku. Šetnja u šumi, odmor ispod drveta, rekreacija u parku, svejedno, krpelji se mogu naći bilo gde.

Népszerű

Újvidék az új gócpont

Huszonkét bentlakónál és hat dolgozónál állapították meg a koronavírus-fertőzést a péterváradi Mass Green House idősek otthonában - írja közleményében a Tartományi Kormány.

Najčitanije

U Bečeju otkrivena Trijanonska spomen-ploča

Povodom Dana nacionalnog jedinstva, jutros je održana sveta misa u Rimokatoličkoj crkvi Uspenja Bogorodice u centru Bečeja, a u dvorištu crkve je postavljena Trijanonska spomen-ploča.