Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Osztrogonác Andor

Bez većih gužvi na srpsko-mađarskim graničnim prelazima

2019-04-20
13:29
2019-04-20
17:41
Forrás
Pannon RTV
Na srpskoj strani graničnog prelaza Horgoš1-Reske1 u subotu prepodne nije bilo velikih zadržavanja. Granična policija očekuje najveće gužve pred pravoslavni Vaskrs i prvomajske praznike.

U toku prepodneva je stanje na prelazu na autoputu Horgoš-Reske bilo prilično mirno. Na ulaznoj i izlaznoj stani otvoreno je po dve trake, a prema navodima putnika više se čeka na mađarskoj strani iz pravca Mađarske, trenutno oko sat vremena.

Draženko Tomić, pomoćnik komandira Policijske stanice Horgoš obaveštava da je proteklih dana bilo neznatnih zadržavanja, a veći promet očekuju tek sledeće nedelje: “Trenutno na graničnom prelazu Horgoš ni na ulazu u Srbiju ni na izlazu iz Srbije nema gužve. Zadržavanja su minimalna, radimo profesionalno, nema nikakvih problema. Veća zagušenja očekujemo pred Vaskrs i prvomajske praznike.”

Čekanje na prelazima varira iz sata u sat, zato preporučujemo da pre polaska na put posetite stranicu police.hu odnosno Fejsbuk stranicu “Posmatrači granice” radi najnovijih informacija.

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije