Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/ Scheller Endre

Biće sunčano, ali naredne sednice bez velikih vrućina

2020-07-12
19:23
Forrás
Rhmz
Naredne sedmice biće sunčano, ali se češće mogu očekivati povremeni pljuskovi. Ne treba se pripremati za velike vreline, maksimalne temperature ostaće ispod 30 stepeni Celzijusa.

Sutra se može očekivati povremeno oblačno vreme, sa dužim sunčanim intervalima, bez padavina. Najniža temperatura biće između sedam i 13 stepeni, a najviša između 21 i 26 stepeni Celzijusa.

U utorak će biti sunčano, ali uz moguće pljuskove. U najhladnijem delu dana biće između pet i 13 stepeni, a tokom dana vazduh će se zagrejati do temperature između 23 i 28 stepeni.

U sredu nas takođe očekuje sunčano vreme, ali u u popodnevnim časovima doći će do povećanja oblačnosti, povremenih pljuskova, pa i nevremena. Najniža tempeatura biće između devet i 16 stepeni, a najviža između 25 i 30 stepeni Celzijusa.

Sunčano vreme vraća se u četvrtak, mestimično su mogući pljuskovi, oluje, ponegde i obilne padavine. Ojačaće vetar. Vazduh će se zagrejati do 29 ili 30 stepeni.

U ostatku sedmice treba se pripremiti za slično vreme. Sunčani periodi biće prekidani gomilanjem oblaka, pljuskovima, nevremenom. Nedelja će verovatno biti sunčana, bez padavina.

vreme
sunčano
bez vrućina

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Nevreme u Subotici

Nešto pre 20 časova Suboticu je zahvatilo nevreme. U jednoj mesnoj zajednici pala je veća količina grada.