Ugrás a tartalomra
Pixabay/shakilui

Blago smanjenje broja novozaraženih

2022.01.21
16:58
Forrás
covid19.rs
U Srbiji je u poslednja 24 časa testirano gotovo 35.000 lica, od kojih je skoro polovina bila pozitivna, tačnije 16.403 lica.

Preminulo je još 30 pacijenata usled komplikacija zaraze korona virusom, čime je broj umrlih u Srbiji, od izbijanja epidemije, porastao na 13.211. U bolnicama se na lečenju, širom zemlje, nalazi 2.729 osoba, od kojih je 113 na respiratoru.

korona virus
Srbija

Najnovije

14:17, Frissítve: 17:05

Srbija može da koristi mađarska skladišta gasa

Srbija će imati mogućnost da koristi mađarska skladišta prirodnog gasa, kako bi se pripremila za zimu – dogovor o tome su u Budimpešti postigli ministar finansija Siniša Mali i ministar spoljnih poslova i spoljne trgovine Mađarske Peter Sijarto.
18:38, Frissítve: 18:48

Potrebne su nam moderne mašine i inovacije

Mnogi posetioci Sajma poljoprivrede u Novom Sadu žele da kupe savremenu mehanizaciju. Ta investicija je, međutim, veoma velika - kažu proizvođači. Svako ko može, pokušava da se razvija koristeći razne konkurse.

Najčitanije

Neopravdano visoka cena ogrevnog drveta i peleta

U Srbiji su cene ogrevnog drveta i peleta neopravdano visoke, i prodavci moraju da prestanu sa podizanjem cena - rekao je Igor Braunović, vršilac dužnosti generalnog direktora Javnog preduzeća „Srbijašume".

Velika poseta vašaru u Kanjiži

Ove godine, izuzetno je u subotu održan prvi prodajni vašar stoke i zanatskih proizvoda. Izbor je bio velik, kao i interesovanje.