Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Bogdan Laban: Istorijski uspeh SNS-a

2020.06.22
21:01
Forrás
Pannon RTV
Bogdan Laban, nosilac liste SNS-a za Suboticu izjavio je da će politika za podsticanje razvoja, kakvu su vodili u prethodne 4 godine, nastaviti i naredne 4 godine.

Političar je dodao da je njegova partija postigla istorijski uspeh, a u poređenju sa prethodnim izborima, podrška je porasla za 5 procenata. Prema nezvaničnim podacima, listu SNS je podržalo 42% birača u Subotici, a to može obezbediti 32 mandata u opštini. Laban se zahvalio biračima na ukazanom poverenju i obećao da će nastaviti da razvijaju grad.

Bogdan Laban, nosilac liste SNS, Subotica: “Srbija, Subotica mora krenuti napred. Naši građani moraju da vide poboljšanje od onoga, za koga glasaju, umesto da gledaju kojoj nacionalnoj ili verskoj grupi pripadaju. Srpska napredna stranka je jedna velika porodica. Porodica svih nacionalnosti i religije.  Ponosan sam što smo prerasli u ovoliku silu u Subotici. U onoj Subotici, koja ima perspektivu i vidi budućnost naše dece i naših porodica.”

Bogdan Laban
Izbori 2020

Najnovije

17:15, Frissítve: 19:10

Gradiće se novi dom učenika u Senti

Povodom proširenja doma učenika pri Gimnaziji za talentovane učenike „Boljai“ Sentu je posetio Igor Mirović, predsednik vojvođanske Vlade koji je u opštini obišao radove na opremanju i obnovi.
15:51, Frissítve: 19:12

Vodite brigu o srcu

Povodom Svetskog dana srca u Senti je organizovano merenje šećera u krvi, pritiska kao i nivoa holestorola, kao i merenje telesne težine i visine uz davanje zdravstvenih saveta. Kao i prethodnih godina i ovoga puta bilo je veliko interesovanje.

Najčitanije

Avganistan-Srbija u jednom pravcu 3500 evra

Ni hladno vreme ne sputava migrante, u Beograd konstantno pristižu nove grupe. Međutim, u srpskoj prestonici borave samo kratko, mnogi nastavljaju put ka mađarskoj granici uz pomoć krijumčara ljudi.

U Horgošu blagoslovljena ovogodišnja berba

U Horgošu su danas prepodne završeni 32. Berbanski dani uz svetu misu i blagoslov berbe, u župnoj crkvi Snežne Gospe. Bogosluženje koje se održava u ovo vreme je pravo iskustvo za vinogradare i voćare uz koje se uzvišuje duša.

Od Sente do Temišvara na dva točka

Grupa biciklista je u četvrtak, u ranim jutarnjim časovima, krenula na četvorodnevnu biciklističku turu od Sente do Temišvara. Tokom ove ture, učesnici će imati priliku da upoznaju različita mesta i njihove znamenitosti.