Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Bogdan Laban: Istorijski uspeh SNS-a

2020.06.22
21:01
Forrás
Pannon RTV
Bogdan Laban, nosilac liste SNS-a za Suboticu izjavio je da će politika za podsticanje razvoja, kakvu su vodili u prethodne 4 godine, nastaviti i naredne 4 godine.

Političar je dodao da je njegova partija postigla istorijski uspeh, a u poređenju sa prethodnim izborima, podrška je porasla za 5 procenata. Prema nezvaničnim podacima, listu SNS je podržalo 42% birača u Subotici, a to može obezbediti 32 mandata u opštini. Laban se zahvalio biračima na ukazanom poverenju i obećao da će nastaviti da razvijaju grad.

Bogdan Laban, nosilac liste SNS, Subotica: “Srbija, Subotica mora krenuti napred. Naši građani moraju da vide poboljšanje od onoga, za koga glasaju, umesto da gledaju kojoj nacionalnoj ili verskoj grupi pripadaju. Srpska napredna stranka je jedna velika porodica. Porodica svih nacionalnosti i religije.  Ponosan sam što smo prerasli u ovoliku silu u Subotici. U onoj Subotici, koja ima perspektivu i vidi budućnost naše dece i naših porodica.”

Bogdan Laban
Izbori 2020

Najnovije

18:00, Frissítve: 18:08

U Bačkoj Topoli veliki broj novozaraženih

U opštini Bačka Topola došlo je do značajnog povećanja broja zaraženih korona virusom. Tokom meseca jula i avgusta nisu zabeležene nikakve infekcije, ali u septembru se u proseku dnevno registruje oko deset slučajeva.
12:37, Frissítve: 15:26

Pokrajina raspisala četiri nova javna konkursa

Prvim javnim konkursom će se podržati kompanije koje su u većinskom vlasništvu žena ili gde su žene većinom u rukovodstvu, rekla je u emisiji „Javni poslovi", Ilona Pelt, pomoćnica pokrajinskog sekretara za privredu i turizam.

Najčitanije

Izgorela automehaničarska radionica u Subotici

Vatrogasci su odmah stigli na lice mesta, ali su mogli samo da zaštite okolne objekte. U požaru niko nije povređen, ali je šteta totalna. Nadležni kažu da nije posredi ljudska greška, već kratak spoj.

Čuvajmo ptice! – edukacija za predškolce

Udruženje „Zelentarka" iz Mola pokrenulo je edukaciju o zaštiti ptica. Posetiće svako obdanište u opštini Ada i predavanjima skrenuti pažnju na očuvanje životinjskog i posebno ptičjeg sveta.