Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Bogdan Laban: Istorijski uspeh SNS-a

2020.06.22
21:01
Forrás
Pannon RTV
Bogdan Laban, nosilac liste SNS-a za Suboticu izjavio je da će politika za podsticanje razvoja, kakvu su vodili u prethodne 4 godine, nastaviti i naredne 4 godine.

Političar je dodao da je njegova partija postigla istorijski uspeh, a u poređenju sa prethodnim izborima, podrška je porasla za 5 procenata. Prema nezvaničnim podacima, listu SNS je podržalo 42% birača u Subotici, a to može obezbediti 32 mandata u opštini. Laban se zahvalio biračima na ukazanom poverenju i obećao da će nastaviti da razvijaju grad.

Bogdan Laban, nosilac liste SNS, Subotica: “Srbija, Subotica mora krenuti napred. Naši građani moraju da vide poboljšanje od onoga, za koga glasaju, umesto da gledaju kojoj nacionalnoj ili verskoj grupi pripadaju. Srpska napredna stranka je jedna velika porodica. Porodica svih nacionalnosti i religije.  Ponosan sam što smo prerasli u ovoliku silu u Subotici. U onoj Subotici, koja ima perspektivu i vidi budućnost naše dece i naših porodica.”

Bogdan Laban
Izbori 2020

Najnovije

17:00, Frissítve: 19:02

Hodočasnici na proštenju u Čikšomlju

Održano je proštenje u Čikšomlju. Jedan od najvažnijih verskih i državnih praznika svih Mađara održava se svake godine u Čikšomlju u Erdelju. Stotine hiljada katolika i hrišćana je došlo na mesto događaja.
14:27, Frissítve: 17:19

10. Kanjiški dani vina

Kanjiški dani vina obeležavaju ove godine značajan jubilej. Manifestacija se ovog vikenda po deseti put organizuje u Kanjiži, koju je već u petak uveče posetilo više stotina ljudi.

Najčitanije

Motokros trka u Bačkoj Topoli

Više od pedeset takmičara je nastupilo u sedam kategorija na motokros takmičenju u Bačkoj Topoli. Na poziv domaćina na ovu prijateljsku trku su stigli takmičari iz drugih delova Srbije, kao i Mađarske i Bosne i Hercegovine.

11. Vojvođanski galop na Gradskom hipodromu

Panon televizija će od 12:00 časova direktno vršiti prenos samog otvaranja događaja i kvalifikacione trke. Takođe na Panon televiziji u terminu od 18:10 časova možete pratiti u direktnom prenosu finalne trke.

Dojave o bombama u školama u više gradova

Škole u više gradova u Srbiji dobile su jutros dojave u bombama. Nakon kontradiverzionog pregleda utvrđeno je da je reč o lažnim dojavama u školama u Novom Sadu, Nišu, Čačku i Gornjem Milanovcu.