Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szunyog Tibor

Božićna radionica za decu

2019-12-15
20:31
2019-12-15
20:37
Forrás
Pannon RTV
Na božićnoj kreativnoj radionici, koja je upriličena u maloj sali Doma kulture “Atila Jožef” u Debeljači, okupio se velik broj dece i roditelja.

Deca su na radionici velikodušno crtala i slikala, unoseći svo znanje koje imaju. “Napravio sam dve božićne jelke, jednu sam ukrasio perlama” ponosan je Viktor Kereši, učenik iz Debeljače.

Kao roditelj, Klaudia Nađ Bečei svake godine učestvuje na božićnoj radionici: “Priprema slatkiša i ukrašavanje medenjaka uvek je bila, kao i pre dosta godina, najlepši deo ovog posla.”

Sanja Almaši prvi put prisustvuje sa sinovima na radionici: “Mislim da je ovo veoma dobro za decu, bliži se Božić i treba ih naučiti da se druže i imaju dobro raspoloženje.”

Lokalna organizacija Foruma žena SVM već četiri godine organizuje božićne radionice. Emeše Lalić Urban, organizatorka: “Današnja radionica je bila zaista višeslojna, prisustvovalo je od veoma male dece iz vrtića pa sve do osmaka. Bilo nas je u lepom broju i bilo je jako dobro spremati se za Božić zajedno i pripremati se za ovaj praznik.”

Slične aktivnosti biće organizovane i za Uskrs.

radionica
Debeljača
kreativna
medenjak
SVM

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije