Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Eugene Hoshiko

Brnabić u poseti Japanu

2022.09.27
11:54
2022.09.27
17:18
Forrás
Vlada Srbije
Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić prisustvovaće danas državnoj sahrani bivšeg premijera Japana Šinza Abea u Tokiju.
Vlada Srbije

Brnabić će boraviti u poseti Tokiju i 28. septembra i tom prilikom će imati bilateralni susret sa premijerom Japana Fumiom Kišidom.

Istog dana, ona će razgovarati i sa japanskim ministrom za digitalizaciju Taro Konom.

Predsednica Vlade će tokom boravka u Japanu razgovarati sa predstavnicima japanskih kompanija koje posluju u Srbiji, kao i sa članovima parlamentarne lige prijateljstva Japan–Srbija.

Ana Brnabić

Najnovije

13:02

„S nama je okrugao svet”

U nedelju uveče u Kanjiži je održan svečani program povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom. U okviru manifestacije pod nazivom „„S nama je okrugao svet”, nastupilo je više od 120 mladih iz opštine.

Najčitanije

Nova akcija policije u Horgošu

U okviru policijske akcije u potpunosti su ispražnjena dva najveća migrantska kampa koja su se nalazila na obodu naselja. Šatori su srušeni, a nagomilano smeće uklonjeno.

Sa nekoliko „klikova“ do pomoći od 5.000 dinara

Mladi Srbije od danas mogu da se prijave za pomoć od pet hiljada dinara. Kao i u prethodnim slučajevima, prijavu mladi između 16 i 29 godina mogu da potraže na stranici Uprave za trezor i sa nekoliko „klikova“ da budu među podnosiocima zahteva.

Jaka konkurencija na 31. Tini muzičkom festivalu u Temerinu

Glavne nagrade 31. Tini muzičkog festivala u Temerinu otišle su u Bačku Topolu i Banatski Dvor. Na muzičkom takmičenju svojim pevačkim umećem nadmetalo se ukupno 22 mladih Vojvođana. Manifestacija je održana u lokalnoj hali sportova.