Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Budite i vi božićni anđeo!

2022.11.30
12:28
2022.11.30
17:00
Forrás
Pannon RTV
Korisnici usluga Domova za decu „Lurkohaz”, izrazili su svoje božićne želje, koje će biti ispunjene uz angažovanje Doma kulture Horgoš.

Pedeset dva mališana, koji imaju tešku sudbinu, nacrtalo je ono što bi najviše voleli da vide ispod jelke.

Takozvani „anđeli”, odnosno oni pojedinci, preduzetnici, kompanije, koje žele da ispune te želje, pakete mogu predati u Domu kulture u Horgošu, najkasnije do 15. decembra.

Nora Šoš, programski koordinator, Dom kulture, Horgoš: „Ova 52 crteža smo juče popodne postavili na internet stranicu Doma kulture, i moram da kažem da je više od polovine ovih crteža već našlo vlasnika, tako da svako ko još želi da pomogne deci sa ovim poklonima, to može da učiniti na sajtu Doma kulture.”

božić
anđeo
Horgoš

Slične vesti

Najnovije

11:47, Frissítve: 12:14

Predstavljanje maski mohačkih bušara u VM4K

Svi oni koji su u četvrtak uveče posetili klupske prostorije Vojvođanskog mađarskog obrazovnog, kulturnog i istraživačkog centra (VM4K) u Subotici su mogli da saznaju više o trikovima rezbarenja maski bušara i njihovoj istorijskoj povorci.
16:01, Frissítve: 17:03

Uspešnih preduzetnika ima i u malim naseljima

Investicija u firmi „MetalCorp“ u Staroj Moravici, realizovana u okviru podrške Fondacije Prosperitati za srednja i velika preduzeća od izuzetnog značaja, predata je na upotrebu. Preduzeće je 2017. i 2019. godine uspešno konkurisalo kod Fondacije.

Najčitanije