Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragan Miljanić

Čaba Silađi se sprema za svoju četvrtu Olimpijadu

2020.02.10
21:12
Forrás
Pannon RTV
Proslavljeni plivač oštri svoje treninge kako bi se maksimalno pripremio za nastup u Tokiju ovog leta.

Plivač Čaba Silađi iz Novog Bečeja trenira po pet časova dnevno spremajući se za olimpijske igre. Nedavno je stigao kući iz Turske. Olimpijsku kvotu je isplivao na mađarskom državnom prvenstvu održanom u Decembru, prsnim plivanjem na 100 metara u vremenu 59:40.

Ona kaže da mu je ovo vrh karijere, jer se olimpijada održava svake četiri godine, nema prevelikih šansi da se još jednom plasira. No, to ne znači da će Evropsko prvenstvo u Budimpešti biti zanemareno, već će se i za to pripremati, ali sa fokusom na olimpijske igre.

Pannon RTV/Dragan Miljanić

Ovaj 29-godišnji plivač ima nedeljno 9 treninga u bazenu i 3 u teretani. Pliva svaki dan od 7 do 9 ujutro, te popodne na kratke staze. Jedino je subotom i jutarnji trening kratak, a popodne su treninzi na suvom, u teretani.

Čaba Silađi planira da vrhunsku formu dostigne za olimpijadu u Tokiju, a pre toga nastupa na državnom šampionatu Mađarske i evropskom prvenstvu u Budimpešti.    

olimpijada
Čaba Silađi
plivači

Najnovije

18:45

Pedesetogodišnjak među dinama

Gabor Sagmajster ponovo kreće na Dakar reli. Subotički motorista i ovoga puta vozi u najtežoj kategoriji, bez mehaničara. Dakar reli startuje 2. januara 2022. iz Haile u Saudijskoj Arabiji.

Najčitanije