Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Óvári Dániel

Čamac se prevrnuo na Adi huji, tri osobe nestale, jedna uspela da se spasi

2023.03.19
10:02
2023.03.19
17:45
Forrás
RTS
Tri osobe vode se kao nestale, kada se prevrnuo čamac na Adi huji. Jedan muškarac uspeo je da se spase, rečeno je u Hitnoj pomoći za RTS. U odvojenom slučaju ženska osoba skočila sa Brankovog mosta. Spasioci tragaju za nestalima.

Hitna pomoć dobila je informaciju da je sinoć pre 23 časa došlo do prevrtanja čamca.

Doktor Aleksandar Čukanović rekao je za RTS da su dobili informaciju da se prevrnuo čamac na relaciji od Ade huje ka Zemunu.

"Na licu mesta zatekli smo jednu mušku osobu, koja je bila u stanju iscrpljenosti. Ta osoba je uspela da ispliva iz Dunava. Ukazana joj je pomoć i prevezena je u dežurnu ustanovu", istakao je doktor.

Prema njegovim rečima, još tri osobe se vode kao nestale.

Ilija Škorić, načelnik policijske stanice za bezbednost na rekama rekao je da policija vrši pretragu na Dunavu i Savi.

"Sinoć smo dobili oko 22.30 prijavu da se prevrnuo čamac u kome su se nalazila četiri lica. Jedno od četiri lica uspelo je da ispliva na levu obalu reke Dunav. Tri osobe se vode kao nestale“, rekao je Škorić

Dodao je da je oko 22.50 prijavljeno da je ženska osoba skočila sa Brankovog mosta. Iako, kako kaže, su pripadnici MUP-a brzo došli na lice mesta, ta osoba nije pronađena.

"Od sinoć se traže nestale osobe iz oba događaja, kako ova osoba što je skočila sa Brankovog mosta, tako i tri muškarca koji su nestali kad se prevrnuo čamac“, rekao je Škorić.

Ada huja
čamac
prevrnuo
nestale
Dunav

Najnovije

13:20

Mirno na severu KiM

Na severu Kosova Metohije noć je protekla mirno. Snage Kfora bile su oko zgrade lokalne samouprave u Zvečanu, u prostorijama opštine pripadnici tzv. kosovske policije, a građani su se uglavnom razišli.
16:47, Frissítve: 17:04

Slavni fudbalski timovi stižu u Bačku Topolu

TSC je dospeo u kvalifikacije Lige šampiona i sa tim je bačkotopolski tim ostvario istorijski uspeh u karijeri. U poslednjem kolu Superlige protiv Vojvodine je igrao 1:1 i sa nerešenim rezultatom osigurao drugo mesto u šampionatu Srbije.

Najčitanije

Turistički letovi balonima

Projekat Srpska Kapadokija ima izuzetan turistički značaj ne samo za lokalnu samoupravu Inđije već i za Srbiju i ceo region, kažu nadležni.