Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Čeka nas oblačno vreme sa padavinama

2019.02.04
20:19
Forrás
Pannon RTV
U ponedeljak uveče doći će do blagog zahlađenja, a u utorak nas očekuje oblačno vreme, mestimično sa padavinama.

Temperatura će se kretati oko 6 stepeni, a uveče će pasti na 2 stepena. Od srede je moguće povremeno sunčano vreme, ali će se većinom zadržati oblačnost. U preostalom delu sedmice temperatura će se kretati između 6 i 7 stepeni preko dana. Krajem sedmice može se očekivati rast temperature, kada će živa u termometru dostići i 11 stepeni Celzijusa.

vreme
oblačno
padavine

Najnovije

12:51

Omladinski kamp u Senti

U Senti je u izvanrednoj atmosferi realizovan od strane senćanskog Istorijskog arhiva i Nacionalnog istorijskog spomen-parka u Opustaseru zajednički priređeni kamp namenjen mađarskim i vojvođanskim srednjoškolcima.
18:09, Frissítve: 19:56

TSC brusi formu pred početak sezone

Fudbaleri iz Bačke Topole su do sada bili na pripremama u Sloveniji, gde su odigrali nekoliko utakmica. U ekipi su i dalje velika očekivanja, njihov cilj je da sledeće sezone prvenstvo završe na trećem mestu.

Najčitanije

Svetski poznati lanac robnih kuća u Senti

Građevinski radovi su u punom jeku u Senti, na mestu nekadašnje autobuske stanice, gde jedan od najpoznatijih svetskih lanaca robnih kuća otvara svoj novi tržni centar.

Jutros pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Jake policijske snage i hitna pomoć su izašle na lice mesta. Kako Panon RTV nezvanično saznaje, došlo je do međusobnog obračuna migranata, više osoba je povređeno. Naš članak se stalno ažurira!