Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Četiri gola u prvom poluvremenu

2021.10.24
18:36
Forrás
Pannon RTV
Na domaćem terenu je ekipa TSC-a poražena od Partizana rezultatom 3:1, u 14. kolu fudbalske Super lige.
Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

TSC je poveo već u devetom minutu. Nakon kornera, Petković je iskoristio loptu koja se odbila od golmana i zatresao je mrežu. Ipak, Partizan je brzo izjednačio nakon što su domaći odbrambeni igrači ostavili Rikarda samog, koji je iskoristio šansu i postigao svoj 15. pogodak u sezoni. Prvoplasirana ekipa na tabeli iz Beograda je nastavila sa napadima i nakon izjednačenja.

Ponovo je Brazilac u 27. minutu uneo pometnju unutar šesnaesterca ekipe TSC-a. Nakon spektakularnog dodavanja Rikarda, Terzić je bio uspešan, a Partizan je preokrenuo rezultat. Crno-beli ni nakon preokreta nisu smanjili napade. U 36. minutu Filipović je ipak odbranio jedan jak udarac, ali je odbijena lopta došla do Terzića, koji je za nekoliko minuta postigao svoj drugi pogodak.

Pannon RTV/Dóró Alen

Nakon ova četiri gola u prvom poluvremenu, publika više nije mogla videti ni jedan pogodak u drugom poluvremenu. Partizan je zadržao prednost od dva gola i slavio protiv ekipe TSC-a u Bačkoj Topoli rezultatom 3-1.

Sabolč Palađi, izvršni direktor TSC-a, je nakon utakmice istakao: "Zadovoljan sam pristupom tima, igrom tima, atmosferom oko tima. Bila je to utakmica u kojoj smo hteli da pokažemo da smo dobri kao ekipa i da je ova ekipa realno za 3.-4. mesto na tabeli i treba da ga zauzima."

Beograđani nastavljaju bez poraza dalje takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije. Ekipa iz Bačke Topole je četvrta na prvenstvenoj tabeli sa 20 bodova nakon 13 odigranih utakmica.

TSC
Partizan
Sabolč Palađi
Bačka Topola

Najnovije

15:04, Frissítve: 15:10

Proširenje, ključ budućnosti?

Politika proširenja Evropske unije, priključenje zemalja zapadnog Balkana, kao i rešavanje problema migracije, bile su teme konferencije „Proširenje, ključ budućnosti?" održane u Budimpešti.

Najčitanije