Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Cilj TSC-a učešće u međunarodnom kupu

2021.05.22
19:04
2021.05.22
19:09
Forrás
Pannon RTV
Cilj TSC-a u sledećoj sezoni je da zauzme mesto u domaćem prvenstvu koje obezbeđuje direktno učešće u međunarodnom kupu, rekao je predsednik kluba.

Sabolč Palađi je naglasio da ekipa može da zauzme neko od vodećih mesta u fudbalskoj Superligi Srbije. Predsednik je rekao da je klub zadovoljan radom glavnog trenera Mladena Krstajića i plasmanom na peto mesto u domaćem prvenstvu. Dodao je, kako će u letnjem prelaznom roku, pojačati ekipu.

„Što se tiče odnosa snaga, svestan sam da, neračunajući Crvenu zvezdu i Partizan, jer oni zaista zauzimaju vodeća mesta u prvenstvu, dok Vojvodina i Čukarički predstavljaju ekipe slične snage kao naš klub, tako da uz neka pojačanja, mislim da njih možemo stići na tabeli."

TSC
međunarodni
kup
Sabolč Palađi
tabela
superliga
prvenstvo

Slične vesti

Najnovije

15:17, Frissítve: 15:27

Počela 26. Letnja akademija pedagoga

Ove godine se po 26. put organizuje Letnja akademija u Subotici, najveća međunarodna obuka za pedagoge na mađarskom jeziku u regiji, sa 120 učesnika i 28 domaćih predavača i predavača iz Mađarske.

Najčitanije

Peti svetski susret Oromčana

Organizatori su pripremili šarolike programe za peti Svetski susret Oromčana održanog u subotu popodne, a za koji je vladalo veliko interesovanje.

Migranti preplavili i šumu u Martonošu

Migrante su pre nekoliko dana pokupili iz Horgoša, a pre tri nedelje iz Martonoša. Vlast redovno proverava naselja pograničnog dela severnobačkog područja, međutim, prema rečima meštana, taxisti konstantno vraćaju ilegalne migrante.